یه ادم لاشی که حتی به مگس نر هم رحم نکرده و از زیر دستش در نرفته
ولی من بیشعور عاشق این شدم
یه ادم بشدت پرخنده و شوخ و مسخره
ولی اگر خانوادن بفهمن باهاش حرف زدم سر به سر رفتم
وای بچها جی کنم
کی انقدر خر شدم من کی
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از تو بعید بود خیلیم بعید بود غیر قابل باور بود انجام این کار غیر منطقی به خودت بیا هاا
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
از تو بعید بود خیلیم بعید بود غیر قابل باور بود انجام این کار غیر منطقی به خودت بیا هاا
احتیاج دارم یکی بزنه تو گوشم
حضوری که حرف نزدی آره ؟باز خوبه عقل به سرت اومده که این آدم فرد مناسب زندگی مشترک نیست اگه از این تج ...
نه فقط تلفنی برای هم زنگ میزنیم
وای اصلا داره عقل از سرم میپره
با اینکه نیددنن با هزارتا زن بوده و خواهد بود و دارم اینارو اقرار میکنم ولی مث خر دوسش دارم
بیام بزنم به خودن بیای؟؟؟؟؟ شاید حرفام تلخ باشه اما همیشه این دوستان ک حرفای تلخث میزنن تا به خودت بیای
طرف لاشیه کارشو بلده ک تو اینجور خامش شدی تا به خودت بیای ازت سو استفادشو کرده نکنننننننننن من این راهو رفتم به جسمت ن ولی قطعا به روحت تجاوز میکنه(:
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚