2777
2789
عنوان

یک سوال معنوی و مهم دارم

44 بازدید | 1 پست

سلام به همگی ، یکی از عزیزانم ۱۸ ساله فوت شده و من هیچ وقت از کودکی تا الان خوابش رو ندیدم .. چرا ؟ یعنی روحش کلا از این دنیا بریده ؟ یا چی ؟

خیلی به یادم میاد و در دلم باهاش حرف می زنم .. ولی اینکه به خوابم بیاد نه .. به خواب مادرم میاد ولی من نه .. چرا ؟ شما چطور فکر می کنین ؟ 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

چون وابسته به مادرتون هستن.

خانم کنجدی من رو خیلی دوست داشتن 🥺 یه بار به دلم افتاد با مادرم بریم سر مزارش و مادرم خیته بود و نرفتیم ، ایشون همون شب اومد به خواب مادرم و ازش عصبانی بود و بهش چاقو زد .. من تمام دنیای کوچکش بودم 💔 برام سواله که چرا به خواب من نمیاد ؟ یعنی میخواد من اذیت نشم ؟ 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.