2777
2789
عنوان

یک سوال معنوی و مهم دارم

47 بازدید | 1 پست

سلام به همگی ، یکی از عزیزانم ۱۸ ساله فوت شده و من هیچ وقت از کودکی تا الان خوابش رو ندیدم .. چرا ؟ یعنی روحش کلا از این دنیا بریده ؟ یا چی ؟

خیلی به یادم میاد و در دلم باهاش حرف می زنم .. ولی اینکه به خوابم بیاد نه .. به خواب مادرم میاد ولی من نه .. چرا ؟ شما چطور فکر می کنین ؟ 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

چون وابسته به مادرتون هستن.

خانم کنجدی من رو خیلی دوست داشتن 🥺 یه بار به دلم افتاد با مادرم بریم سر مزارش و مادرم خیته بود و نرفتیم ، ایشون همون شب اومد به خواب مادرم و ازش عصبانی بود و بهش چاقو زد .. من تمام دنیای کوچکش بودم 💔 برام سواله که چرا به خواب من نمیاد ؟ یعنی میخواد من اذیت نشم ؟ 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB