2777
2789
عنوان

شوهرم تازه به دوران رسیدست بنظرتون

364 بازدید | 23 پست

شوهر من وقتی اومد خاستگاریم با وجود اینکه جز ی ماشین ۲۰۶ هیچی نداشت قبولش کردم پدرشم خونه اضافه ای نداشت بخاد ب ما بده اما من وقتی گفت دوسم داره و از من خوشش اومده قبولش کردم چون همین برام کافی بود چون اوضاع خانوادم ازشون خیلی بالاتر بود نیازی واقعا ب خونه و اینا نداشتم 

ازدواج سنتی بود اما خودش جایی منو دیده بود و از قبل هم ی آشنایی خانواده ها داشتن 

خلاصه بعد عقد ما نمیدونم چیشد یهو کارش گرفت و همش خارج از شهر زندگیمون بود هربار یجایی کار می‌کرد ک میرفت ماه ها میموند و دیر دیر میومد انگار حریص شده بود البته کلا شخصیت حسود خودشیفته منفعت طلب داشت 

خلاصه میدیدم رفته برای خودش یهو گوشی خوب خریده برای من هیچی بابام میخرید همه چی 

یهو ماشین رفته بود گرفته بود مادرش و برده بود انتخاب کنه ب من حتی نگفته بود اصلا 

الانم درخواست طلاق داده فک میکنم بخاطر اینکه بره راحت‌تر کار کنه اینکارو کرده چون از وقتی درخواست داده ۶ ماهه بیرون شهره نمیدونم کدوم شهره 

من بازیچه شدم دخترونگیمو ازم گرفت از بعد اون همش بیرون شهر بود 

نمیذاشت خودمم طلاق بگیرم همش نگهم می‌داشت 

فقط میخاد همش کار کنه برای خانوادش هزینه کنه مادرش خاهراش از ایناست ک مادرش یجوری بزرگش کرده ک پسرش براش برع وسایل خونه بزرگ بگیره همش بهش خرجی بده با اینکه شوهرش زندست 

همش میخاد برای مادرش و خاهراش همه کار کنه ک جلوی بقیه پز بدن

ب منم میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم سخته اما بحث ظرفیت آدما ، خیلی ها ظرفیت پول ندارند 

فقط میتونم بگم ماهی هر وقت از آب بگیری تازه است 

با یک بچه می‌رفت چکار میکردی 

عزیزم رفتنی می‌ره نه با اجبار میمونه نه با اصرار 

پس گریه هاتو کن ناراحت باشم اما ناراحت نمون 

چه خوب اشغال خودش بره تو سطل اشغالی 

مردهای الان خیلی داغون شدم

الان که خودش درخواست طلاق داده باید کل مهریه ات بده

کل مهریه و بگیر خودت برو کسب و کار راه بنداز اینبارم

با هرکسی ازدواج نکن

چه خوب اشغال خودش بره تو سطل اشغالی مردهای الان خیلی داغون شدمالان که خودش درخواست طلاق داده باید کل ...

هیچی ب اسم خودش نیس 

مهریه قسطی شده برام سالی یکی! 

اونم با وضعیت شغلی ک این داره بعید میدونم بتونم گیرش بیارم ازش بگیرم 

هیچی ب اسم خودش نیس مهریه قسطی شده برام سالی یکی! اونم با وضعیت شغلی ک این داره بعید میدونم بتونم گی ...

وکیل خوب بگیر ازش میگیره طلا اینا هرچی داری سریع 

برو بفروش ازت نگیره 

درخواست طلاقم داده بگو باید مهریه بدی 

حتی سالی یدونه ام دهنش سرویسه با قیمت سکه الان 

روز به روزم داره گرون تر میشه خودتم کار می‌کنی خب