اره🤣🤣 مردا عاشق اقتدارن فقط دو تا چیز باید یادت نره اینکه کم کم جواب میده و اونم به تو احترام میزاره مثلا تو به بچه میگی از باباتون اجازه بگیر اونم یاد میگیره میگه از مامانتون حالا اینو میفرستم
ولی من هم لجبازم هم تلافی میکنم!!نه ندیدم،فقط گفتید اقتدار بدم به همسرم
الان بهت میگم🤍
همینکه دنبال اینی که بفهمی چجوری اقتدار بدی یعنی مهمترین قدمو برداشتی
ببین ما خانما نیازی داریم که واسه حتی سلامت روحمون باید برطرف بشه که نیاز عاطفی هست، ازدواجم که میکنیم توقع داریم شوهرمون بهمون محبت کنه و این نیازو پاسخ بده ، وقتی ما از نظر عاطفی پر باشیم اونوقت میتونیم با روحیه ی سالم به زندگیمون برسیم و به همه محبت کنیم
حالا مرداهم نیاز به اقتدار دارن ، که اونام واسه سلامت روحشون نیازه پاسخ داده بشه و مهمتر اینکه اونام وقتی این نیازشون پاسخ داده بشه از این رو به اون رو میشن ، دیگه همه کاری واسمون میکنن ، حالا مردایی که اقتدار نمیبینن به ۳ دسته تقسیم میشن ،
اولین دسته وقتی اقتدار نمیبینن و نیازشون برطرف نمیشه ، وقتی تشنه ی اقتدارن ولی خانم سیرابش نمیکنه ، عصبی میشن ، پرخاشگر میشن ، لجباز میشن به همه چی گیر میدن و خلاصه رفتاراشون بد میشه و خانمه فکر میکنه شوهر بدی داره نمیدونه همش بخاطر این اقتدار شکنیه هست .
دومین دسته مردایی هستن که خیلی صبورن ، خیلیییی ، وقتی میبینن مدام اقتدارشون میشکنه حرفشون اهمیت داده نمیشه و این نیازشون داره سرکوب میشه ، ولی بازم صبوری میکنن و همچنان رفتارشون خوبه ، سعی میکنن مردونگیشونو حفظ کنن🥲🌱
اما سومین دسته مال کساییه که از شدت اقتدار شکنی و زن سالاری توی خونشون ، دیگه اون حالت مردونگیشونو ندارن ، نیازشون سرکوب شده و مرده شکسته 🥀 دیگه فقط ظاهرش شبیه مرداست ، اما در برابر تیکه و حرفای خانمشون نه لج میکنن نه چیزی ، فقط گوش میدن به حرف زن ، چون سلامت روحشون رفته ، بعد رفتار همسر اینجور مردا اینجوریه که از یه طرف افتخار میکنن که ما رو شوهرمون کنترل داریم و به حرفامون گوش میده ،این زنا همونایین که تو خونه رئیسن و شوهر هیچکارس ، ولی درون اون خانمم داره یه نیازی سرکوب میشه ، نیاز به تکیه کننده ، حامی ، هی تو دلش میگه کاش شوهرم از این مردای قوی بود که میشد بهشون تکیه کرد....
در حالی که خودش قدرت مرد رو گرفته....
زن روحیش لطیفه و نیاز به یه تکیه گاه داره ، و همسر این دسته مردا ، هم واسه امور زندگی حرص زیاد میخورن هم حسرت یه مرد قوی دارن
اینکه میگی نداشته هاشو به رخش میکشی سم ترین رفتار اقتدار شکنه
تو حرف زدن همونجوری که ما دوست داریم شوهرمون قربون صدقمون بره و نازمونو بخره ، مردام جملات اقتدار آمیز میخوان ، اونا قربونت برم و عشقم نمیخوان ، اونا جملاتی میخوان که چند مثال میزنم ازش ، مردا با شنیدن اینا شارژ میشن و فهمیده تر رفتار میکنن
۱ _ اولین و مهمترینش (( چشم)) ، که گفتنش سخت ترین کاره واسه زن ، ولی اگه بگه به مرور شوهره هم واسش تکیه گاه میشه هم همه کاری واسه زنش میکنه
** حواسمون باشه زن دانا با شوهرش مثل پادشاه رفتار میکنه و خودشم میشه ملکه ، و زن نادان با شوهرش مثل غلام رفتار میکنه و خودشم میشه زن غلام **
۲_ تو بهترین تکیه گاه منی ، و تا باشی دلم آرومه
۳_ همیشه خداراشکر میکنم که یه مردی مثل تو بالا سرمه
۴_ ممنون که واسه آسایش خانوم گلت زحمت میکشی شوهر قوی من
و از این دست جملات اقتدار دهنده ، اینارو میتونی پبامک بدی ، بهش بگی و اینا به مرور معجزه میکنه و خودت تغییرات رفتارشو حس میکنی
اینارو من از یه کلاس یادگرفتم ، کلاسی که تمرین داره مرتب و اعضا میان نتیجه هاشونو میگن ، باورت میشه طرف میگفت شوهرم دست بزن داشت و از وقتی اقتدار دادم بعد از ۱ سال دیگه از گل نازکتر بهم نمیگفت !!!!
یک سوم اعضا شوهراشون رفته بودن به صورت غافلگیرانه ای طلا خریده بودن واسه زنشون ، حتی یکیشون میگفت شوهرم اصلا چی میشد واسه من کادو بخره !!
بقیه هم رو وسعشون حسابی واسه همسرشون جبران کرده بودن....
یه مردی به خانمش میگفت چیشده معجزه شده تو مثل فرشته ها شدی 🙂 خانمه فقط اقتدار داده بود همین
تو عمل هم بهش باید اقتدار بدیا
اگه جایی بهت گیر الکی داد چون تشنشه ، تشنه ی اقتدار ، تو بگو چشم و به حرفش گوش بده فقط بگو مثلا من دلم فلان کارو میخواست فلان چیزو میخواست یا از نظر من فلان کار درست بود اما اگه شما صلاح نمیدونی چشم
، نصفشون همون موقع روشون اثر میزاره و پشیمون میشن و با صدای قلدری و مردونه میگن هرکاری دوس داری کن 😒😂
خلاصه متأسفانه نصف بیشتر بد اخلاقی و بی اهمیتی مردا به زنشون با اقتدار حل میشه اما حیف که خیلی از خانما هنوز نفهمیدن اینو .....