2777
2789
اره واقعا سخته خیلی باید آدم حوصله دار باشه هم برا عروس سخته هم مادرشوهر بلاخره هر کسی سبک زندگی خود ...

دقیقا همینطوره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

اگه با همسرت خوبی بخاطر خانوادش هیچوقت جدا نشو. مهم خودتونید. سعی کن ارتباطتونو باهاشون کم کنید که ر ...

فشار روانی از سمت دیگران باعث شده خیلی به جدایی فکر کنم علاوه بر کارای مزخرفی که میکنن نمیخوان عروسی بگیرن و طلا بخرن برام ولی توقع جهیزیه دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلشون از سنگه سنگ...فکر کن خواهرزادشون دو ماه قبل بچه من به دنیا اومد واسش مراسم گرفتن ۵ ساعت راه کو ...

عزیزم. خیلی ناراحت کنندست. شاید چیزی دیدن که دلخورن آخه بی دلیل که نمیشه. همسرت چی میگه؟ مشکلی نداره؟

فشار روانی از سمت دیگران باعث شده خیلی به جدایی فکر کنم علاوه بر کارای مزخرفی که میکنن نمیخوان عروسی ...

عقدین فعلا؟ رابطتت با همسرت چطوره؟

عزیزم. خیلی ناراحت کنندست. شاید چیزی دیدن که دلخورن آخه بی دلیل که نمیشه. همسرت چی میگه؟ مشکلی نداره ...

همسرم خودش دیگه تمایلی نداره بره خونه خواهراش بخاطر این موضوع ما هم نمیریم خونه شون

قبلا یه سری دلخوری هایی پیش اومده بود البته من بی احترامی نکردم بهشون بیشتر بی حرمتی ها از جانب اونا بوده نسبت به من ...شوهرم در جریانه

برا همین بهونه کردن نمیان خونه مون

همسرم خودش دیگه تمایلی نداره بره خونه خواهراش بخاطر این موضوع ما هم نمیریم خونه شونقبلا یه سری دلخور ...

بخاطر پسرتم شده باید میومدن. اشکالی نداره فهم و درکشون همون اندازست. خدا پسرتو برات حفظ کنه

ببین قبول دارم آدم بدذات و اذیت کنم وجود داره ولی همه اینایی که میان اینجا گله و شکایت میکنن حرف دل ...

دقیقا درسته 

مردم ماجرا رو از اونجایی که خودشون دوست دارن  تعریف میکنند منم موارد اینچنینی زیاد دیدم