2777
2789

ببین قبول دارم آدم بدذات و اذیت کنم وجود داره ولی همه اینایی که میان اینجا گله و شکایت میکنن حرف دل خانواده شوهرشونم باید شنید هیچ وقت آدم نمیتونه یه طرفه قضاوت کنه اینو وقتی فهمیدم که عروس خودمون کلی پشت سرمون دروغ دغل بافته بود. تازه فهمیدم چقدر آدما میتونن حقایقو وارونه جلوه بدن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتضاح البته من خیلی تلاش کردم بهتر بشه رابطه مون نخاستن 

هر دفعه تیکه و طعنه و کنایه هاشون بیشتر شد...

پسرم سه سالشه هنوز عمه هاش نیومدن دیدنش💔

یه خونواده سرد و خشک و بی احساس....

ببین قبول دارم آدم بدذات و اذیت کنم وجود داره ولی همه اینایی که میان اینجا گله و شکایت میکنن حرف دل ...

دقیقا. نمیشه یکطرفه قضاوت کرد. همیشه باید حرفای دو طرف رو شنید

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

افتضاح البته من خیلی تلاش کردم بهتر بشه رابطه مون نخاستن هر دفعه تیکه و طعنه و کنایه هاشون بیشتر شد. ...

وای چجوری میشه؟ دلشون تنگ نمیشه یا دوست ندارن ببیننش؟ خیلی سخته

خوبه الان نامزدم

یکم دلخورم چون این رسم و رسومات اجرا نکردن 

برادر شوهر مجرد دارم اگر برای زن بگیرن اجرا کنن میزنم نصفشون میکنم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
بالا و پایین میشه .گاهی خوبیم گاهی بد بستگی ب پسرشون داره که چطور با من رفتار کنه😁

بعضی خانواده ها چشمشون به پسرشونه ببینن چجوری رفتار میکنه اوناهم همونطوری باشن. ولی بعضیا کاری ندارن کلا خوبن یا بدن

دلم میخواست یه خانواده خوب گیرم میومد ولی کاملا برعکس شد پر از متلک کینه زبون نیش دار تهمت دروغ هیلی ام ادعای مسلمونی و ذات خوب دارن  

اگه یه روزی طلاق بگیرم فقط و فقط به خاطر دخالت های زیادی بی جاشونه که تو سخت ترین شرایط زندگیم بهم تهمت زدنو اشکمو دراوردن 

وای چجوری میشه؟ دلشون تنگ نمیشه یا دوست ندارن ببیننش؟ خیلی سخته

دلشون از سنگه سنگ...

فکر کن خواهرزادشون دو ماه قبل بچه من به دنیا اومد واسش مراسم گرفتن ۵ ساعت راه کوبیدن اومدن رفتن مراسمش 

ولی دیدن بچه من نیومدن سه ساله ....

اصلا بچم اونارو نمیشناسه

چجور رابطم خوب باشه باهاشون؟

بعضی خانواده ها چشمشون به پسرشونه ببینن چجوری رفتار میکنه اوناهم همونطوری باشن. ولی بعضیا کاری ندارن ...

نه من اینطوریم که اگر پسرش با من خوب باشه من با خانواده اش خوبم و برعکس

همه چی خوب میشه تلاش کن 
خوبه الان نامزدمیکم دلخورم چون این رسم و رسومات اجرا نکردن برادر شوهر مجرد دارم اگر برای زن بگیرن اج ...

بنظرم زیاد بخاطر رسم و رسومات خودتو همسرتو ناراحت نکن. منم این اشتباهو کردم. البته واسه من اجرا کردن ولی خب یه حرفا و اتفاقایی بین منو شوهرم پیش اومد که الان میگم کاش اینطوری نمیشد

دلم میخواست یه خانواده خوب گیرم میومد ولی کاملا برعکس شد پر از متلک کینه زبون نیش دار تهمت دروغ هیلی ...

اگه با همسرت خوبی بخاطر خانوادش هیچوقت جدا نشو. مهم خودتونید. سعی کن ارتباطتونو باهاشون کم کنید که رابطه شما حفظ بشه