2777
2789
عنوان

خانما ب نظرتون جواب خواهرشوهرمو بد دادم لطفا بیایید همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 77 پست
اصلا جواب پیامشو ندید چقدر پروه پدر هردومون بوده ولی وظیفه توه یعنی چه بگو ماکار نداریم هرچی قانون ب ...

دیگه منصرف شده گفته خونه رو نفروشیم تا زمانی ک ارث برابر بگیره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چون با این خانوم خیلی خوب بودیم هرهفته خونه ما بود و در جریان مشکلات من و برادرش بود.برای همی ...

والا فکر نکنم از حرفات اینارو برداشت کنه

چرا رک حرف نمیزنی

بگو من نمیدونم پدر خودتونه مال خودتونه قانونم مشخصه 

دخالت نده خودتو چون فکر کنم زیاد روب حرف زدن نداری و ایشون پررو هست 

بکش کنار خودتو 

مامان دوتا گل پسر

اشتباه میکردی گلم من جای شما باشم اصلا نمی‌ذارم همسرم سهم برابر بده ب این خانم واسم عجیبه واقعا حرفا ...

آخه میدونی؟پدرشوهرم بیست سال پیش یه سرمایه کمی ک الان شاید مثلا دویست میلیونم نشه داده ب شوهرم.ک باهاش کار کنه و خرجشونو بده شوهرمم خداییش بسیار رسیدگی میکرد ب خونوادش ب همین خواهرش.الانم اونو میخان.

والا فکر نکنم از حرفات اینارو برداشت کنهچرا رک حرف نمیزنیبگو من نمیدونم پدر خودتونه مال خودتونه قانو ...

کلا قهر کرد.آره اصلا ب من مربوط نیست

آخه میدونی؟پدرشوهرم بیست سال پیش یه سرمایه کمی ک الان شاید مثلا دویست میلیونم نشه داده ب شوهرم.ک باه ...

بگو شوهرم خیلی وقت پیش جبران کرده اون سرمایه رو با دادن هزینه های بیماری مادرش 

اصلا کوتاه نیا داره حرف زور میزنه من ک تو کتم نمیره

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بگو شوهرم خیلی وقت پیش جبران کرده اون سرمایه رو با دادن هزینه های بیماری مادرش اصلا کوتاه نیا داره ح ...

اصلا دیگه نه زنگ میزنم بهش نه پیام میدم

خوب براشون خرج کرده اونم موقعه ای که سالم بوده به میل خودش داده چ ربطی به دیگران داره

نه که شوهر من یه خونه کوچیک و یه ماشین داغون داره.ب اونم حسادت میکنن

اصلا دیگه نه زنگ میزنم بهش نه پیام میدم

الان حال همسرت چطوره؟

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

نه که شوهر من یه خونه کوچیک و یه ماشین داغون داره.ب اونم حسادت میکنن

مشکل روانی دارن خواهر شوهر من مزدا تری سواره ب من پیاده حسودی میکنه

الان حال همسرت چطوره؟

دکتر گفته اصلا نباید لب ب سیگار بزنه اونروز ک خواهرش چرت و پرت گف اومدم ملاقاتیت و اینا راه ب راه سیگار میکشید ناراحت بود..الانم بد نیس تحت نظر دکتره

دوست داشتم زنگ بزنم ب خواهرشوهرم بگم اتفاقی براش بیفته حق نداری پاتو بزاری خونه من.

مشکل روانی دارن خواهر شوهر من مزدا تری سواره ب من پیاده حسودی میکنه

شوهر من ک میخواس خونه پدرشو بخره زنگ زدن پرسیدن خونه خودت متری چنده؟!خب خونه ما نوسازه صددرصد از خونه ۶۰ سال ساخت گرونتره.گفتن نه تو چرا بفروشی متری ۷۰ تومن خونه بابا رو بخری ۵۵ تومن.اینقدر حریص و بیشعورن

دکتر گفته اصلا نباید لب ب سیگار بزنه اونروز ک خواهرش چرت و پرت گف اومدم ملاقاتیت و اینا راه ب راه سی ...

انشاالله خیلی زود بهبود پیدا کنن کلا با خواهرشوهرت قط ارتباط کن بنظرم زنگم زد ج نده

انشاالله خیلی زود بهبود پیدا کنن کلا با خواهرشوهرت قط ارتباط کن بنظرم زنگم زد ج نده

آره واقعا.دشمن دوست نما بود.همچین عمه ای به درد دخترای من نمیخوره