2777
2789
راه بهتری هم هست ، حالا مستقیم نیاز نیست رو پاش بشینه .میتونه نزدیک گوشش و گردنش حرف برنه ، اکثرا با ...

آخه به این سرعت جواب نمیده اون روش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

😁😁😁😁اطلاعاتت رفت بالا🤣

ولی من همچنان سفید دوس دارم امیدوارم سالم باشه 😂😔

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید چیه مث شیر برنجه😁😁فقط سبزه😁

شیربرنج دوس دارم 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

تا حالا دستش بهم نخورده هنوز بله ندادم بهش

هوووع بگو نامزدم نکردیم خببببب

خب بعضی چیزا تو نامزدی مشخص میشه 

رفتار اخلاقیات همین گرم و سرد بودنه

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
هوووع بگو نامزدم نکردیم خبببببخب بعضی چیزا تو نامزدی مشخص میشه رفتار اخلاقیات همین گرم و سرد بودنه

احه درباره همه چیز حرف زدیم

بعد اینکه بله بدم و نامزد بشیم دیره بفهمم 

با شلوار گشاد کجا دیده میشه

شلوار گشاد پارچه ای یا جین ؟ پارچه ای دیده میشه .

خب همیشه که جین نمی پوشه شاید یه بار شلوارش جوری بود که دیده شد. 

مثلا یه روز بهش بگو بیا بریم ورزش یا دوچرخه سواری و... و بهش بگو تیپ ورزشی بزن که از این شلوار ورزشی های نخ پنبه بپوشه با اون شلوارا رد خور نداره دیده میشه‌