2777
2789
عنوان

خاک تو سرم واقعا😑

446 بازدید | 29 پست

بچها من دوستمو با رفیق نامزدم آشنا کردیم

بعد اینا باهم ک بودن دوستم خیلی حرو*مزاده بازی دراوررد سر من حالا قصش مفصله

بعد اینا کات میکنن

این دختره میاد با من صمیمی میشه و مهربون میشه چون اون پسره رفیق نامزدم بوده دیگه ک ما اینلرو ب هرروشی شده بردیم بیرون باهم دوست بشن دوباره

همینکه باهم آشتی کردن این دختره دوباره اون روشو نشونم داد و بدتر از همه ازم آتو داره و امشب هی خاست دعوا کنه باهام،یه حرفایه بدی بهم زد اشکمو دراورد

منم بخاطر اینکه یه چیزایی ازم میدونه ساکت نشستم 

و هرطور دلش میخاد داره رفتار میکنه

انقد حالم بده که حد نداره

من با نامزدم یه مدت قهر بودیم خیلی خوشحال بود میدیدمش 

همینکه آشتی کردیم سعی کرد باهلم دعوا کنه😭مگه من بدیی بهش کردم؟

چیکار کنم بنظرتون

خاهرم میگه تقصیر توعه خام شدی اشناشون کردی

یکاری کن دوباره کات کنن اینسری افتاد ب دست و پات دیگه جوابشو ندی

اشتباه ترین کار آشنا کردن دوستا به هم دیگه اس

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه اولت چرا همچین کاری کردی؟ این دو تا رو باهم اشنا کردی اشتباه دومت که بزرگتره چرا دوباره آشتیشون دادی واقعا چرااااا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دوست حتی اگه بهترینشم بود و آنقدر وارد زندگیتون نکنیدحالا اتو درباره چی هست ؟ اگه کسی بفهمه چی میشه ...

الان چیکار کمم توروخدا ی ایده بدید

یه اتوییه اگر کسی بفهمه زندگیم ب فنا میره

چرا همچین کاری کردی اصلاااا رفاقت و دوستی خودت رو حتی یک درصد وارد زندگیت نکن دلت بیرون رفتن با دوستات میخواد مجردی برو بیرون عشق و حال کن ولی شوهرت رو قاطی نکن دوستت اینطوری بوده بعد اومدی نزدیک زندگیت کردیش ..حالا هم کم کم رابطه ات رو قطع کن باهاش و ترست رو اصلا نشون نده 

چرا همچین کاری کردی اصلاااا رفاقت و دوستی خودت رو حتی یک درصد وارد زندگیت نکن دلت بیرون رفتن با دوست ...

این ساکت نمیشینه یجا 

امروز تولدش بود پسره براش ی دست گل گرفته بود

بعد نامزد من ی کادو بهم داد همینکه اونو دید شروع کرد ریدن به من و چرت و پرت و چش غره معلوم بود حالش بده