2777
2789
عنوان

خاک تو سرم واقعا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 29 پست
داره اتیش میگیره اون نمیتونه ساکا بمونه یجاباید یکاری کنیم دوباره با اون قهر کنه

اره یکاری کن قهرکنن همین بلا سرمن اومد دقیقا بارلم کلت بودم زنگش زدم گفتم اونم ب دختره زنگ زدتهدیدش کرد اونم پا پسکشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ساکت نمیشینه یجا امروز تولدش بود پسره براش ی دست گل گرفته بودبعد نامزد من ی کادو بهم داد همینکه ...

فقط دور شو از این آدم مطمئن باش ادامه بدی ضربشو میبینی ...اون آتو های هم ازت داره خودت آروم آروم با عادی جلوه دادن سعی کن پیش نامزدت بگی حتی اگه یک درصد اتفاقی افتاد حرفی زد بتونی جمعش کنی 

بعد این آدم کاملا از زندگیت حذف کن فردا پس فردا رابطه اشون به مشکل بخوره یا حتی زندگیشون پای شما گیره عشق و حالشون دوتایی میکنن به مشکل بخورن میندازد گردن شما که آشناشون کردین 

الان چیکار کنم یه راه حل بدید دستتتونو میبوسم بخدا

به دروغ برو یه حرفهایی بر ضدش به اون پسره بزن یا به نامزدت بگو بعد بگو به دوستت نگی ها الکی ولی اون میره میگه حسابی از چشم بندازش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

این ساکت نمیشینه یجا امروز تولدش بود پسره براش ی دست گل گرفته بودبعد نامزد من ی کادو بهم داد همینکه ...

عقل نداری بخدا با دست خودت رفتی یه اشغال و آوردی وسط زابطه ات از شر این خلاص شدی حتی دوست فرشته صفت هم داشتی نیتر تو رابطه واسطه هم نشو هرگز 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان چیکار کمم توروخدا ی ایده بدیدیه اتوییه اگر کسی بفهمه زندگیم ب فنا میره

الان اونا کات کنن باهم درست میشه همه چی ؟ 

ببین یجوری با نامزدت حرف بزن بگو این دختر بدرد نمیخوره و من ناراحتم چرا آشتیشون دادیم و عذاب وجدان دارم بخاطر اینکه پسره رو بدبخت کردیم فلان 

چون پسرا به حرف دوست مخصوصا صمیمی گوش میدن معمولا بگو نگه تو گفتی و فلان ولی خودش با دوستش حرف بزنه بگه کات کنه و اینا 

حالا کار درستی نیست ولی اگه نامزدت قبول نکرد گفت چرا بده اینا بگو با چند نفره همزمان با اینجور چیزا بگو خودم شک کرده بودم به نفرم بهم گفت قسمت داد به کسی نگم نمیتونم بگم کی و چی 

جلو دختره هم ضعف نشون نده بفهمه از اتوعه می‌ترسی 

بگو خودم به نامزدم گفتم و اینا 

ضعف ببینه بفهمه می‌ترسی و به کسی نمیگی تا عمر داری دست از سرت بر نمیداره اینجوری که تو گفتی انگار مشکل داره یجوریه

الان اونا کات کنن باهم درست میشه همه چی ؟ ببین یجوری با نامزدت حرف بزن بگو این دختر بدرد نمیخوره و م ...

ببین سری قبلی ام دختره واقعا با چن نفر بود و حتی سری قبلم رو نامزدمم چش داشت

من اینجوری گفتم بهشون ک قهر کردن

الان بازم پسره میخادش با اینکه میدونست خیانت کرده

و اینکه نامزدم بدش میاد ازاین خاله زنک بازیا بخام درارم

خودم باید یه حرکت سوسکی دیگه بزنم ولی واقعا مخم رد داده

ببین سری قبلی ام دختره واقعا با چن نفر بود و حتی سری قبلم رو نامزدمم چش داشتمن اینجوری گفتم بهشون ک ...

ای بابا 

خوب مگه اینکه شما فاصله بگیرید از اینا 

یجوری نمیتونی رابطه نامزدت و دوستش و بهم بریزی؟ اینا از هم فاصله بگیرن بزار پسره و دختره هر غلطی می‌خوان خودشون بکنن کاری به تو و زندگیت نداشته باشن

ای بابا خوب مگه اینکه شما فاصله بگیرید از اینا یجوری نمیتونی رابطه نامزدت و دوستش و بهم بریزی؟ اینا ...

میتونم ولی پسره با من لج بیافته میره به دختره میگه ک من سری پیش خیانتشو گفتم

بنظرم گندش دراد طرف تلافی میکنه و دلیل موجه میبینه که انو رو بگه و ...

اگه یه ذره زرنگ باشه هیچی نمیشه باید کارش و خوب تمیز انجام بده

بنظرم گندش دراد طرف تلافی میکنه و دلیل موجه میبینه که انو رو بگه و ...

من اینکارو کردم سری پیش دختره واقعن با چن نفر بود

و دلم برای پسره بیشتز سوخت چون معصوم و پاکه

ولی بخشیدش گفت عیب نداره

و میترسم پسره بگه این دوستت لوت داده و اینا

سری پیشم رو نامزد من چش داشت و داشت همینکارارو میکرد منم خاستم جدا شن و دوباره شروع کرده