2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو واشد چشم دیدمت آخ آخ پسندیدمت....😁

والا به چهارصدوپنح سفید میخوره بگه

به اون بچه قرتی بگو امشب موخوام مست بکنم امشب میام محلتون یه شرّی برپا موکونم 😂😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

ای دل تو خریداری نداری افسون شدی و یاری نداری

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna

Değer mi sebepsizken ayrılığa
Baş koydum ben seninle mutlu
Aşk yoluna meşk yoluna
Bulurum Kaf dağına kaçsan da
Aşıklar anlar benim her halimi sevdiğimi
Dünyada bensiz bırakmam seni
Yalnızlar anlar benim her halimi sevdiğimi
Hayatta terk etmem seni
Yaparım bilirsin 

از کنان دوغولو 

و آهنگ 

تازگیا دل من یه جایی گیره با تو. اومدی توی قلبم زود وا کردی جاتو با تو عجیبه حالم عجب هوایی داری  اول عشقمونه آخر بی قرارییییی سامی بیگی 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤