2777
2789
عنوان

بعصی دخترا هرچی میکشن حقشونه

166 بازدید | 4 پست

یه همکلاسی دارم ترم اول چسبیده بود به یه پسره ، پسره هم همچنین مالی نیست خدایی، بی تربیتتتتتتت، بی ادبببببی، تیپ و قیافه هم نگم 

خدا شاهده ترم اول میدونید دنبال پسره ،اقای جبارییییی ، آقای جبارییییییی، شماره پسررو گرفت ، به بهانه درس و گروه و..... 

بعد یکی دو ترم باهم کات کردن 

چند وقت پیشا با یه حالت معلوم طوری اومده برام توصیح میده ، میگه مامان و بابای پسره زنگ زدن بهم فوشم دادن ، خود پسره گفته حرفای خوبی نشنیدم راجبت و باهام کات کرده 

این دختره بچه پولداره ، میگه مسافرت رفته بودیم دبی ۳سال پیش حدود ۱۰۰۰درهم دادم کتونی مارک خریدم از دبی  براش سوعاتی آوردم ، سوغاتی گرفته یه تشکر نکرده و.....

میگفت بهش پیام میدم جوابمو نمیده ، فوش میده بهم 

اینارو که میگفت دلم میخواست بهش بگم وقتی ترم اول میدویی دنبالش شمارشو میگیری ، خودتو کوچیک میکنی همینهههههه دیگههههاا، ولی دیگه هیچی نگفتم 

جالبه بازم میگفت بهش پیام دادم ولی به طرز خیلییی فجیعی جوابمو داده 😐

پیشنهاد دادن دختر به پسر شاید کاز بدی نباشه ، ولی چنین چیزی هنوز توی جامعه ما جا نیفتاده ، بعصی پسرا واقعا خیلییییی بی لیاقت و عوضی و بی ریشن

هیچیییییی حالیشون نیست 

یا مثلا اینجا میان تاپیک میزنن دخترونگیمو از دست دادم ، گولم زد.  بهم گقت باهات ازدواج میکنم ولی نکرد 😐

خیلییی ببخشیدا ولی خودش خواسته گول بخوره ( کاری به اونایی که بهشون تجاوز میشه یا زورکی و.... ندارم ، ولی بعصیا خودشون کرم دارن ) 

درسته پسرا هم خیلیییی بی تربیت شدن، ولی دخترام نباید انقد راحت خودشونو در دسترسشون قرار بدن

بعصی دخترا چرا انقد خودشونو کوچیک میکنن اخه برای این نرای بدرد نخور 

اگه باز ادم بودن یه چیزی 

بخدا اندازه پشه توی دستشویی شعور ندارن ( بعضیاشونتننننننن نه همشونننننننن) 

بنطرم بعصی دخترا هرچی سرشون میاد حقشونه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمونه دخترای مدل دوستت توسایت زیاده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم