2777
2789

من پارسال ۰/۹۰ بود 

با استفاده ی مکمل هایی که دکترم داد شد ۵/۷۶ 

Amh همون ذخیره تخمدان هنوز باورم نمیشه اینهمه تغییر 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱ نمیدونم چیکار کنم امیدی ندارم دیگه داروهات چی بودن؟

من وقتی شنیدم کد کردم یه سال از گریه کردن کور شدم ولی داروهارو کامل استفاده کردم دیگه

فمی بست ساشه ای هر روز یدونه 

اپتی وومن ۱۲ساعت یدونه ، ب کمپلکس و زینک ۱۲ ساعت یدونه ، کوالی فول ۱۲ ساعت یدونه 

دکترمو عوض کردم فرتیل زنانه نوشته هر روز یدونه و چند تا مولتی دیگه 

راستی خرنوب شنیدی همسرم شیره خرنوب از ترکیه خریده بود صبح یه قاشق با آب جوش یه لیوان با شبم همین قدر 

قهوه و این چیزا خیلی کم یا حذف فوقش دو ماه یه بار قند کم به جاش خرمای طبع گرم و حبوبات سبزیجات و هرچی خوبه ترشی اینا حذف یا کم من این روش رفتم اصلا نمیدونستم که قرار تاثیر بذاره یهو فهمیدم

میدونم ذخیره تخمدون چیه

ذخیره تخمدان مقدار تخمکی که هر زن تا یائسه داره اگه کم باشه بارداری سخت تر میشه با تقویت درست میشه

اینم آزمایش امسال دو روز پیش دادم ازمایشو

اصلا ببینین استرس تو این موقعیت سمه 

فقط رابطتون باید اوکی باسه یا همسرتونم مشکلی نداشته باشه 

هرچی بیشتر استرس و ناراحتی داشته باشین بدتره

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

ذخیره تخمدان مقدار تخمکی که هر زن تا یائسه داره اگه کم باشه بارداری سخت تر میشه با تقویت درست میشه

خب شما چندسالتونه یائسه شدین؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

مرسی عزیزدلم ان شآلله یه نی نی خوشگل وشیرین نصیبت شه

انشالله همچنین عزیزم نا امید نباش پیگیر درمانت باش همه چی درست میشه تغذیتم درست کن معجزه رو میبینی