2777
2789

پسرمو میبرم مهد بعد نشسته بودم دیدم یه خانم هفتاد ساله داره با یه بچه چهارساله میاد....بعد بچه مامان صداش میکرد....بچش که رفت تو کلاس یهو تو حرفاش گفت ما بچه دار نمیشدیم ....دو سال پیش این بچه رو به سرپرستی قبول کردیم....وااااای چشمام داشت از کاسه میزد بیرون.....تو دلم میگفتم وای عجب اشتباهی....اگر میخواستین بچه بیارین خوب زودترمیاوردین...اون بچه گناه داره.. پیرزن و پیرمرد که حال و حوصله بچه داری ندارن...البته به خانومه هیچی نگفتم ولی خیلی دلم به حال اون طفل سوخت

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حالا شما که نمیدونی اون پیرزن پیرمرد شاید از هزار تا جوون برای اون بهتری پدر مادری کنن

نه دیگه این حرف خیلی رویاییه توان جسمی و ذهنی ادمیزاد که از نظر طبیعی تو ۷۰ سالگی و مثلا ۴۰ سالگی که یکی نیس

مگه شرایط سنی نداره به سرپرستی گرفتن بچه؟

حتما از بهزیستی نگرفتن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

نه دیگه این حرف خیلی رویاییه توان جسمی و ذهنی ادمیزاد که از نظر طبیعی تو ۷۰ سالگی و مثلا ۴۰ سالگی که ...

ببین من خودم روانشناسی خوندم یک پدیده هست به نام نوگرایی فکر کنم یادم نمیاد اگه اشتباه میگم صحیح کنید

این پدیده در سن های بالا خودش رو نشون میده

انگار که فرد یکبار دیگه داره متولد میشه

معنی زندگی رو می‌فهمه 

حتی احساساتی مانند غم و شادی تغییر می‌کنه

برای همین بعضی وقتا یک مرد ۸۰ ساله روحیه ای که داره از جوان ۳۰ ساله بیشتر هست

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

ببین من خودم روانشناسی خوندم یک پدیده هست به نام نوگرایی فکر کنم یادم نمیاد اگه اشتباه میگم صحیح کنی ...

ولی این زنه خیلی پیر بود به زود پله های مهد رو اومد بالا.....