2777
2789
عنوان

چجوری امتحانش کنم

43 بازدید | 6 پست

با خط ناشناس پیام دادم شما سینگی یا رل خوبه؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

اگه به من پیام داده بودی میدونستم ناشناس کیه و خودتی 😂😂

ذهن یک هکر.. 

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

اگه به من پیام داده بودی میدونستم ناشناس کیه و خودتی 😂😂ذهن یک هکر..

جون ما هکری؟😂

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون ما هکری؟😂

درخواست بده بیا اونجا هر شماره ای میخوای بهم بگو بهت بگم مال کیه

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

درخواست بده بیا اونجا هر شماره ای میخوای بهم بگو بهت بگم مال کیه

خودم یه برنامه اینجوری پیدا کردم مچ اکسمو گرفتم ای حال داد🤣

خودم یه برنامه اینجوری پیدا کردم مچ اکسمو گرفتم ای حال داد🤣

آفریننن همکااارر😂😂

آفریننن همکااارر😂😂

فدات