2777
2789
عنوان

پیامای مشکوک شوهرم و ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوکه خواهرم....فعلا هیچی بهش نگو...هر ازگاهی گوشیشو چک کن اسکرین بگیر بفرس گوشیت....

چجوری اخه هیچی نگم؟چند روز پیش زل زد تو چشام گفت بهت شک دارم

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

متوجه نشدم چرا باید با گوشی خودش به خودش پیام بده

چون گوشی دکمه دارسخته باهاش پیام بنویسی ازیطرفم نخواسته باخطی که تو گوشی لمسیه پیام بده 

پیامو بالمسی نوشته فرستاده خط دیگش بااون فرستاده به طرف

آره خب نوشته خواهرشوهر مادرشوهرت

بخدا نگید توهم زدیا ولی دو سه هفته اس یه طور دیگه ای با من مهربون شده بود همش میگفتم خدایا چه خوبه

اسی عشق عاشقی نیست وگرنه اونقدر خر نیست دم در خونه طرف بره که مادرشوهر اون زنه هم ببینه اخم کنه

اصلا چه دلیلی داره با یه زن متاهل ارتباط بگیره؟بديش اینه یه جایی کار میکنه که کل اون روستا معروفه به اینکه خیانت و اینا توش زیاده

بخدا نگید توهم زدیا ولی دو سه هفته اس یه طور دیگه ای با من مهربون شده بود همش میگفتم خدایا چه خوبه

واای دقیقا شوهر من هر وقت یه غلطی میکنه خیلی مهربون میشه انگار عذاب وجدان داره من قشنگ میفهمم که چیشده ار رفتارش و عذاب وجدانی که میکشه کلافه میشه کارهایی میکنه که قبلا نمیکرد

دقیقا اززرنگیشونه 

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی تازع داره شروع میکنه بع کرم ریختن توهم گربه رو دم حجله بکش نذارادامه بده ازطرز نوشتنش معلومه صمیمی نشده

اگه عصبی نیست دادو هوارنمیکنه بیدارکن بپرس اگه چیزی نبود راحت بخواب

عصبی؟چند ماه بعد ازدواجم تو گوشیش یه تل دیگه با شماره که من نداشتم دیدم به یه زن پیام داده بود سلام و سه چی دیگه که یادم نیس ولی مشخص بود قبلا مکالمه بوده به روش زدم گفت نه من بهش پیام دادم حرص تو دربیاد وگرنه همون یدونه بود