tanin79m مدیر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 عنوان پیامای مشکوک شوهرم و ببینید | مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 114 پست چند روز پیش میگفت من بهت شک دارم 🙃🙃حالا اینارو دیدم تو گوشیش.دوتا گوشی داره با گوشی لمسیش به اون یکی خطش پیام داده(وقتی میخاد با گوشی سادش به کسی پیام بده این کارو میکنه)همه پیاما بود بجز اینا نمیدونم چیکار کنم؟دلم میخاد بیدارش کنم بزنم تو سرش کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴 1404/07/23 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10856 اصلا چه دلیلی داره با یه زن متاهل ارتباط بگیره؟بديش اینه یه جایی کار میکنه که کل اون روستا معروفه به ... ببخشید کدوم روستاعه؟ بگو ولی سریع پاکش کن لطفامن اصلا حس خوبی نگرفتم ازین ماجرا بنظرم خیانته💔
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 دقیقا اززرنگیشونه نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی تازع داره شروع میکنه بع کرم ریختن توهم گربه رو دم حجل ... بخدا بفهمم چیزی بوده حتی کرم ریختن ساده دیگه تمومه. کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 ببخشید کدوم روستاعه؟ بگو ولی سریع پاکش کن لطفامن اصلا حس خوبی نگرفتم ازین ماجرا بنظرم خیانته💔 از اطراف زنجانه کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 واای دقیقا شوهر من هر وقت یه غلطی میکنه خیلی مهربون میشه انگار عذاب وجدان داره من قشنگ میفهمم که چیش ... خیلی بده ادم میفهمه ولی نمیتونه ثابت کنه کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
پرپر۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19331 عصبی؟چند ماه بعد ازدواجم تو گوشیش یه تل دیگه با شماره که من نداشتم دیدم به یه زن پیام داده بود سلام ... شوهرمنم ازاین کاراکرده ولی خب چه کنم چارع ای ندارم دعواکردم یمدت گذاشته کنارهرچند وقت یبارپیامی چیزی میبینم ازش دیگه سپردم به خدا اگه خیانت میکنه یااون بمیره یامن
داملا،، عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2095 دقیقا اززرنگیشونه نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی تازع داره شروع میکنه بع کرم ریختن توهم گربه رو دم حجل ... شوهر منم اوایلش بود گرفتم دقیقا دو سه روز قبلش میگفت بهت شک دارم!منم بهش گفتم حتما خودت یه غلطی میکنی که بدبین شدی به من وگرنه من حرکتی کاری نکردم
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 شوهرمنم ازاین کاراکرده ولی خب چه کنم چارع ای ندارم دعواکردم یمدت گذاشته کنارهرچند وقت یبارپیامی چیزی ... من این همه سختی بکشم تو این زندگی بخاطر چهار تا پیام با دوست و همکلاسی بگه شک دارم بهت اونوقت خیانت کنه بهم؟واقعا تو مخم نمیره کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 تو روستا فکر نمیکردم اصلا خیانت باشه تو همین روستا میخای من ده تا مثال بزنم؟طرف رفته بود با مدیر مدرسه بچه اش کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10856 از اطراف زنجانه اصلا حس خوبی نگرفتم خصوصا اون قسمت که گفته مادر شوهر و اینام میفهمن حتما خیانته ولی شروعشه
پرپر۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19331 تو روستا فکر نمیکردم اصلا خیانت باشه نه بابا تادلت بخواد فقط چون همه همو میشناسن کاراشونو قایمکی میکننمن خودم روستام به کسی برنخوره خاهشن
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 اصلا حس خوبی نگرفتم خصوصا اون قسمت که گفته مادر شوهر و اینام میفهمن حتما خیانته ولی شروعشه خودمم الانبگمم خودم محکوم میشم که چرا دست زدی به گوشیم کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
پرپر۱۳۷۸ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19331 شوهر منم اوایلش بود گرفتم دقیقا دو سه روز قبلش میگفت بهت شک دارم!منم بهش گفتم حتما خودت یه غلطی میکن ... منکه به شوهرم گفتم ازهمه چیزت میگذرم بجز خیانت دیگه مونده به وجدان خودش
tanin79m مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1614 منم خیانت دیدم و جبران میکنم حتما جبران چجوری؟ کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴