2777
2789
عنوان

پیامای مشکوک شوهرم و ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 114 پست
اصلا چه دلیلی داره با یه زن متاهل ارتباط بگیره؟بديش اینه یه جایی کار میکنه که کل اون روستا معروفه به ...

ببخشید کدوم روستاعه؟ بگو ولی سریع پاکش کن لطفا

من اصلا حس خوبی نگرفتم ازین ماجرا بنظرم خیانته💔

دقیقا اززرنگیشونه نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی تازع داره شروع میکنه بع کرم ریختن توهم گربه رو دم حجل ...

بخدا بفهمم چیزی بوده حتی کرم ریختن ساده دیگه تمومه.

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کدوم روستاعه؟ بگو ولی سریع پاکش کن لطفامن اصلا حس خوبی نگرفتم ازین ماجرا بنظرم خیانته💔

از اطراف زنجانه

واای دقیقا شوهر من هر وقت یه غلطی میکنه خیلی مهربون میشه انگار عذاب وجدان داره من قشنگ میفهمم که چیش ...

خیلی بده ادم میفهمه ولی نمیتونه ثابت کنه

عصبی؟چند ماه بعد ازدواجم تو گوشیش یه تل دیگه با شماره که من نداشتم دیدم به یه زن پیام داده بود سلام ...

شوهرمنم ازاین کاراکرده ولی خب چه کنم چارع ای ندارم دعواکردم یمدت گذاشته کنارهرچند وقت یبارپیامی چیزی میبینم ازش دیگه سپردم به خدا اگه خیانت میکنه یااون بمیره یامن

دقیقا اززرنگیشونه نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی تازع داره شروع میکنه بع کرم ریختن توهم گربه رو دم حجل ...

شوهر منم اوایلش بود گرفتم دقیقا دو سه روز قبلش میگفت بهت شک دارم!منم بهش گفتم حتما خودت یه غلطی میکنی که بدبین شدی به من وگرنه من حرکتی کاری نکردم

شوهرمنم ازاین کاراکرده ولی خب چه کنم چارع ای ندارم دعواکردم یمدت گذاشته کنارهرچند وقت یبارپیامی چیزی ...

من این همه سختی بکشم تو این زندگی بخاطر چهار تا پیام با دوست و همکلاسی بگه شک دارم بهت اونوقت خیانت کنه بهم؟واقعا تو مخم نمیره 

تو روستا فکر نمیکردم اصلا خیانت باشه

تو همین روستا میخای من ده تا مثال بزنم؟طرف رفته بود با مدیر مدرسه بچه اش 

اصلا حس خوبی نگرفتم خصوصا اون قسمت که گفته مادر شوهر و اینام میفهمن حتما خیانته ولی شروعشه

خودمم 

الان‌بگمم خودم محکوم میشم که چرا دست زدی به گوشیم