2777
2789
عنوان

پا درد شدید مادرم

85 بازدید | 8 پست

سلام.بچه ها،مامانم چن ماهی میشه پا درد شدید داره البته وزن پایین تنه ش از اول بالا بود انگار پاهاش ورم داره چندین بار دکتر بردیم گفتن ۵ میلی ازمینیسک زانوهاش از بین رفته...

۵۶ سالشه خییییلی واسش ناراحتم.الان اومده بودن خونه مون اصلا نمیتونست راه بره

حس میکنم باید بعد این من برم کارهای خونه شو انجام بدم خودم تک دخترم و متاهل و بچه دارم....

از طرفی برادرام فعلا زن نگرفتن ....تا اونا بخان زن بگیرن مطمئنم مامانم نمیتونه بلندشه غذا و....بپزه

فکر آینده داره دیوونم میکنه ،با این اوضاع شوهرم باید راضی بشه بریم تو یه ساختمون زندگی کنیم که کارای روزانه شو من انجام بدم وگرنه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مادرمنم زانوش خراب نمتونه راه بره توخوبه متاهلی من مجردم وهزار بار فکر میکنم عاقبتم چی میشه سن ...

مادرتون چند سالشه؟

آخه مامان من ۵۶ سالشه همش میگم این پادرد شدید خیلی زود بود واسش🥲

حداقل ۷۰ سالش بود زیاد ناراحت نمیشدم

چرا عمل نمیکنه پروتز بزاره

دکتر گفت فعلا نیاز به عمل نداره

توروخدا اگه اطلاعاتی در مورد عمل پروتز داری بهم بگو

عمل کنه بهتر میشه؟؟میتونه حداقل راحت راه بره یا کارای روزمره شو خودش انجام بده؟؟

دکتر گفت فعلا نیاز به عمل ندارهتوروخدا اگه اطلاعاتی در مورد عمل پروتز داری بهم بگوعمل کنه بهتر میشه؟ ...

افراد زیادی از اطرافیانم این عمل رو انجام دادن و الان خیلی حالشون خوبه درد  ندارن و کاملا کارهای روزمره خودشونو انجام میدن البته مرحله نقاهتش خیلی مهمه اما اگه دکتر خوبی انتخاب کنید و پروتز مرغوب استفاده کنه مطمئن باش عالی جواب میگیرید اونایی که عملش رو انجام دادن زندگیشون تبدیل شده به قبل از عمل و بعد از عمل