2777
2789

خیلی باید مواظب حرفامون باشیم بعضی حرفا عجیب دل میشکنن دل میسوزونن

خدا خیلی حقه

من زندگیم تعریفی نداره

خیییلی اذیت شدم از سمت شوهرم و خانوادش...قهر رفتم و متاسفانه همه فهمیدن

دوتا از دوستام خیلی با حرفاشون دلم و سوزوندن

یکیشون که گفت من تا با تو و شوهرت اشنا نشده بودم نمیدونستم وقتی یه مرد زنش و دوست نداشته باشه چه جوریه اگر من جای تو بودم میدونستم چجوری باید رفتار کنم که شوهرم تو مشتم باشه...! بخاطر این حرفش تا دو روز من گریه میکردم

یکیش هم که مدام میگفت وااای تو چجوری با این شوهرت زندگی میکنی ایش این شوهر نیست و....

خدا میدونه من نفرین نکردم فقط دلم شکست

تو این هفته هر دوتاشون زنگ زدن بهم و گریه کردن و از مشکلاتشون گفتن کارماش اینجاست که هردوتاشون مشکلاتشون دقییقا شبیه به مشکلاتی هست که من چندسال قبل با شوهرم داشتم و اونا بابتش منو شماتت کردن و کلی حرف بارم کردن...

درصورتیکه اون زمان اصلااا مشکلات جدی و اینجوری تو زندگیشون نداشتن

خدا کمک کنه مشکلاتشون حل شه

چه دل پاکی داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم خدا جون❤

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من خیلی سختی کشیدم همیشه میگم خدایا این چیزایی که من تجریه کردم کسی تجربه نکنه برا همین خیلی ناراحتم ...

خدا ب هممون‌کمک کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

من ک خدا سریع میزنه پس کله م به دوروزم نمیرسه کارما پس میدم

یبار گفتن فلانی دیسک کمر داره حالا طرف از اون مدلاس ک دس ب سیاه سفید نمیزنه منم گفتم از بس سر کونس نشسته کار نکرده بعد هفته بعدش خودم واسه دیسک کمر دکتر ارتوپد بود بدون هییییچ سابقه ای کاملا یهویی