2777
2789

تاپیکهای قبلم توضیح دادم سرنوشت تلخ و نکبت بارمو

شوهر بیشرفم بهم گفت مهریت و ببخش ببرمت سر زندگی منم مجبوری قبول کروم از ۲۱۴ تا بخشیدم ۳۰ تا سکه موند بغد منو با نقشه برد خونش ی هفته ای من جهاز بردم همه چیمو بروم اونجا بعد چند وقت همش الکی رو مخ میرفت هی اعصاب خردی میکردن بیشتر از قبل آخر ی روز دعوا انداخت خودشو زد انداخت گردن من از من شکایت کرد رفتیم دادگاه خودزنیش مشخص شد 

خلاصه بکم ک منو از خونه پرت کرد بیرون بدون حجاب با کمک مادر و دوست مادرش ک خانم مطلقه ای هست و بچه های بزرگ داره و مادرشوهرم از دوستش ی من قبلا چیزای بدی میگفت 

خلاصه ک روز دعوا و کلا هر روز تو زندگی ک بودم صدا از من ضبط میکرده!!!!!

خاهرشم همینجوری یود وقتی از شوهرش میخاست طلاق بگیره 

خلاصه بعد این ماجراها برده صدای منو داده مردای غریبه گوش کنن چون وقتی خودش و زد بهش گفتم حر و م ز ا د ه عمدا اینو میبره بقیه گوش کنن ک بگه من بی ادب بودم!!!!این اولین و آخرین حرف زشتی بود ک بهش زدم شما بودین نمیگفتین؟؟؟ 

همه چیم خونشه و بهم نداد حتی مدارک شناساییمو هیچیمو برای جهیزیه اقدام کردم هنوز دادگاه تشکیل نشده 

کلا تماس تلفنی همه چیو ضبط میکنه نمیدونم این چی بود گیر من بدبخت افتاد 

بخدا حامله شدم 😩😩😩😩

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ا رو شکر که یکی درد منو گقتما رو نموده

دوتا کاربری داره با هر دوتا کاربریش جیگرمو خون کرده

هر روز هر شب با هر دوتا کاربری تایپیک های عجیب و غریب اگ اون خانواده واقعا انقدر وحشتناک و از قوم یاجوج و ماجوجن خب برو طلاق بگیر دیگه این حرفا و کارا چیه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

انقد سلیطه بودن هممونم جمع بشیم بریم نمیتونیم از پسشون بربیایم😄

بلاخره ی قانونی کوفتی زهرماری هست ایقد دست دست کردی ک مهریه هم پرید راحت میتونه طلاقت بده

ببین خیلی معذرت میخوام اما شمام مشکل روحی داری

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بلاخره ی قانونی کوفتی زهرماری هست ایقد دست دست کردی ک مهریه هم پرید راحت میتونه طلاقت بدهببین خیلی م ...

دست دست نکردم 

خودم بارها میخاستم جدا بشم همش میومد میگفت جدا بشی پیرمرد میگیرتت ال میشی بل مسشی اعتماد ب نقس منو پایین آورده بود 

مهریه دارم دیگه ۳۰ تا 

همینم بده چای شکرش باقیه 

قسطی شده سالی یکی اونم اگ بتونم پیداش کنم بگیرم ازش