2777
2789

سخته

به هیچ کس اعتماد کامل نکن 

دوست پسر تا ترم ۴ پیدا نکن از دانشگاه 

اسمش روت می مونه

وسایل ارزشمند نبر دزد زیاده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اولش فقط یکم دلت تنگ میشه

با زنگ و ویدیو کال اینا درست میشه 

بعدش باا بچه عا دوست میشی 

قشنگ میشه خونه دومت 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

حالا اگه نخورن منو خوابگاه هرجا بری فقط تو شهرا ترک زبان نری راحته داداش من اونجا دارو میخوند تبریز نابود شد مردمی که قشنگ‌ترکی صحبت میکردن نصف دانشگاه فارسه ولی علاقه به ترکی دارن گوه ترین فضا مال اونجاهاست فقط

حالا اگه نخورن منو خوابگاه هرجا بری فقط تو شهرا ترک زبان نری راحته داداش من اونجا دارو میخوند تبریز ...

فرقی نداره،هرجا بری که زبونشون و نمیفهمی عذابه

مثلا ترکا بلند شن برن کردستان دیوونه میشن

_بی تفاوتی رو تمرین کنید، نسبت به نور، صدا، بو و ... !!

_پول زیاد نقد، زیورآلات ، پوشاک گرون و ... نبرید!!

_در این محیط‌ها آدمی از ناچاری و دلتنگی ممکنه وا بده و هر کسی رو محرم بدونه، هرگز رازهاتو به کسی نگو!!

_ میانه‌رو باش، نه شلوغ و تو چشم، نه گوشه‌گیر و منزوی!!

_ به خودت لطف کن و دوست دختر نگیر، حداقل تا چند ترم بگذره... دنبال دود و سیگار هم نرو خواهشا !!

_و نزار بفهمن رو چی حساسی، بین پسرها ممکنه کسی بخواد اذیتت کنه!! بی تفاوت باش تا آسیب ناپذیر بشی!!

_ فرهنگ‌ها و عقاید ممکنه مختلف باشه، بیشتر شنوا باش و نظر کمتری بده...

و...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.