2777
2789

خانما من یه دوست جدید پیدا کردم(دختر)

یعنی دوست دوران دانشگاهمه ولی کمتر از یکساله دوست شدیم

دانشگاه که میرفتیم خیلی با هم خوب بودیم

بعدشم صمیمی تر شدیم و دانشگاهمون تموم شد یه بار به پیشنهاد اون رفتیم بیرون یه بارم به پیشنهاد من

بعد حضوری خیلیی خوب رفتار میکرد و خیلی مشتاق بود و کلی خوش گذروندیم

پیام زیاد به هم نمیدیم ولی یه چندبار جدیدا پیام دادیم احساس میکنم حیلی بی تفاوت داره جواب میده

میگم یعنی ممکنه اینکه میگه خوش میگذره بهم و اینا الکی باشه؟

میدونم دورویی کار سختی نیست برای بعضیا

ولی شما چه برداشتی میکنید از رفتاراش؟

چیکار کنم من؟

شما چه رفتاری ببینید دیگه پیام و اینا نمیدید؟

داداشم میگه بلاکش کن بره ولی بلاک یکم زیاده رویه فکر کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهولی چرا یه جوری پرسیدی منظوردار برداشت نکنیا😂دویت یابیم ضعیفه و دارم تلاش میکنم یه دوست صمیمی پی ...

اتفاقا با هیچ کس صمیمی نشو ، همیشه فاصله ت رو با آدما حفظ کن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
سلام راستش منم ارتباطات حضوری رو ترجیح میدم و زیاد اهل پیامک دادن با دوستام نیستمولی واقعا ربطی به ع ...

سلام

پیام ندادن اوکیه

ولی یه جوریه حس میکنم منتظره حرفام تموم شه بره فقط

اینطور وایبی میگیرم

بستگی داره واقعا منم یه دوست دارم حضوری میزنیم تو سر و کله هم و حتی همو خیلی دوست داریم ولی برخلاف بقیه دوستام زیاد چت نمی‌کنیم باهم و خیلی کوتاه و کم و فقط در رابطه با سوالات درسی

عضو 

واااا

چی میگی وقیقا؟!

من دارم میگم حضوری میریم بیزون خوب رفتار میکنه

پیام میدم یه جوری حرف میزنه انگار منتظره حرفام تموم شه فقط

و نمیخوام اگه مایل به ادامه دوستی نیست مزاحم باشم

کجا مثل رل رفتار کردم؟!!!!

والا من قبلا دوست داشتم هم بهم پیام میدیم هم پلن کافه و اینا میذاشتیم!!!!

بعضیا حوصله دنیای مجازی ندارن 

به نظرم این دوست شما هم از اون تیپ ها هست که مهربونه ولی حوصله وقت گذرونی تو مجازی نداره

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بعضیا حوصله دنیای مجازی ندارن به نظرم این دوست شما هم از اون تیپ ها هست که مهربونه ولی حوصله وقت گذر ...

چی بگم🙁

فکر کنم بابد قبول کنم تو دوست پیدا کردن و دوست پایه داشتن شانسی ندارم

چی بگم🙁فکر کنم بابد قبول کنم تو دوست پیدا کردن و دوست پایه داشتن شانسی ندارم

خب صادقانه از خودش بپرسید

عیبی نداره که 

بگید من حس میکنم رفتارت تو دنیای واقعی و مجازی فرق داره و دوست نداری خیلی تو مجازی وقت بگذرونیم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»