2821
2789

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

ان شاءالله حال دلتون خوب و به خواستتون برسید🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید.💚

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

تقریبا هممون توی زندگی خیلی به این نقطه رسیدیم 🙂 انشالله مشکلتون بر طرف بشه خیلی زود 🤲 برای آرامش دلتون قرآن بخونید هدیه به امام زمان 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تقریبا هممون توی زندگی خیلی به این نقطه رسیدیم 🙂 انشالله مشکلتون بر طرف بشه خیلی زود 🤲 برای آرامش ...

باورت میشه هر شب قرآن میخوندم الان ۳شبه کلا همه چیزو فراموش کردم حتی نگاه کردن تو آیینه رو ۳روز خودمو ندیدم

باورت میشه هر شب قرآن میخوندم الان ۳شبه کلا همه چیزو فراموش کردم حتی نگاه کردن تو آیینه رو ۳روز خودم ...

عزیزم 🥺 انشالله حال دلت و زندگیت خیلی زود رو به راه بشه برای حال دلت با امام زمان صحبت کن مشکلت حل میشه ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب بگو آرامش پیدا میکنی قرآن بخون آرامش پیدا میکنی تجربه های دو روز گذشته خودم هست که به نقطه ای رسیدم که ته حال بد بودم فکر میکردم مرگ فقط راحتم می‌کنه ولی حل میشه انشالله مهم اینه که توی مشکلات برای آرامش دلتون تلاش کنید 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم 🥺 انشالله حال دلت و زندگیت خیلی زود رو به راه بشه برای حال دلت با امام زمان صحبت کن مشکلت حل ...

مممنونم عزیزم که وقت گذاشتی انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه

مممنونم عزیزم که وقت گذاشتی انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه

عزیزمی همین طور شما 🤲💛

2825
2823
2791
2779
2792