2777
2789

خیلی آدم ضعیفی ام همیشه بیحال و مریضم شوهرم از دستم خسته شده هیچ وقت نا و رمق ندارم هیچ وقت حوصله رابطه ندارم اعصابم ضعیف بود جسم ضعیفمم بهش اضافه شد تیروئید کم کار دارم آلرژی دارم همیشه درحال ابریزش و عطسم همیشه سست و بی انرژی ام ‌وقتی شوهرم اسم رابطه رو میاره انگاری یه سنگ بزرگ انداخت رو سرم . اونم ادمیه که فقط اخلاقش روحیه اش به رابطه بنده و چون من نمیتونم راضی نگهش دارم دیگه توجهی بهم نمیکنه هرروز یه مرگم هس یه روز تپش قلب دارم یه‌روز پانیک یه روز الرژی یه روز درد بدن . هزار تا دکترم رفتم هیچیم نیس ازمایشاتم نرمال فقط تیروئیدم بود اونم باقرص کنترل شده دیگه حس میکنم هیچ وقت خوب نمیشم . به شوهرم الان گفتم یه جوریم گف توکی یه جوریت نیس پشتشو کرد خوابید میخام برم پی زندگیم تنها تو یه خونه بمونم و با خیال راحت به بیحالیم ادامه بدم هروقتم وقتش شد بمیرم 😭

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

دیگه خسته شدم حال بدمو پشت نقاب پنهون کنم . هرشب از من توقع رابطه داره توقع داره بگم بخندم حق داره ولی من انگتر پیرشدم دیگه نه جون دارم نه روحیه ‌کاش خود خدا بیاد برام یه نسخه بپیچه فقط . وقتایی که سنگ رد هم به سینه اش میزنم دیگه باهام لج میکنه 

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا عین منی  روانشناسی بری یا استخر یا هرکاری که حال دلتو خوب کنه انجام بده مثلا من عااااشق شنام توبدترین شرایط زندگیم رفتم استخر باانرژی بالایی برگشتم خونه توم ببین با چی حالت خوب میشه مردا همینجوریشم نزده میرقصن وای بحال وقتی که توم‌بهش رو ندی 

.... نزار بره سمت کسی دیگع رابطه خیلی توزندگی زناشویی مهمه خیلی زیاد

زندگیت رو دستی دستی از دست بده یعنی چی حوصله ندارم تا وقتی برای خوردن حوصله داری باید کار کنی و انرژ ...

نه گفتنش راحته وقتی هم تیروئید کم کار داری اون سست میکنه هم از اونور الرژی داری و قرص میخوری اونا از یه طرف خواب اورن ازیه طرف توغربتی و مادری واقعا شرایط سختیه

دقیقاااا عین منی روانشناسی بری یا استخر یا هرکاری که حال دلتو خوب کنه انجام بده مثلا من عااااشق شنا ...

همه چی رو امتحان کردم باهیچی خوب نمیشم فقط ارامش میخام روزی شش ساعت ۸ساعت دراز بکشم

بنطرت شوهرت حق نداره زن زندگیش شاد باشه؟

چرا حق داره ولی مم دیگه انگار خوب نمیشم

قرص میخوری؟ خب ساعتی ک شوهرت نیس لم بده بخواب

نه ازترس خواب حتی خیلی وقتا قرص الرژی هم نمیخوررم . احه بچه دارم اون نمیخابه از یه طرفم ناهاز شوهرم باید ۱اماده یاشه شامش ۷ همش باید خودمو مجبوز کنم که زندگی رو اونجور که اون میخاد ادامه بدم

عزیزم شما فقط خسته ای

خسته از بچه داری بی خوابی غذا پختن 

یکمم افسردگی داری فقط همین 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
باید خوب شی مجبوری خدای نکرده زبونم لال شوهرت بهت خیانت کنه اون وقت بیداری میشی که دیگه خیلی دیره

اخه قبلا که خوب و ‌کامل بودم بشاش و قوی و سرحال اون موقع هیچ نقصی نداشتم خیانت کرد چندین بار بعدش مریض زوحی شدم به این حال افتادم یعنی خودش من به این روز انداخت دراثر اون ضربه ها ولی چندین سال گذشته من نتونستم خودمو هنوز ترمیم کنم دیگه یه‌افسردگی خفیف همیشه روم ماندگار شد الان چندساله خیانت نکرده یا شایدم کرده و من نمیدونم ولی هرکاری هم میکنم راضی نگهش دارم سختمه