2777
2789
عنوان

به این دلایل دارم به جدایی فک میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 34 پست
ای کاش ترست برای جوونی وعمر خودت باشه ن شوهرت عزیزم‌نزار اگه افسردگیه حاد تر بشه

پس چیکار کنم میگی مواظب باش شوهرت خیانت نکنه ببین همیشه این تزس رو ماخانوما داریم ازبس دارم به زور سعی میکنم راضی نگه دارم خستم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بد متاسفام خودشون‌مریضمون میکنن بعدش میگن تو همیه مریضی

دقیقا . دارم خسته میشم از زندگی متاهلی چون تحت فشارم خود واقعیم نیستم اگه تنها باشم راحت ترم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
نه گفتنش راحته وقتی هم تیروئید کم کار داری اون سست میکنه هم از اونور الرژی داری و قرص میخوری اونا از ...

برو پیش یه متخصص طب سنتی برای آلرژی اون قرص ها روز به روز ضعیف ترت میکنه

اخه قبلا که خوب و ‌کامل بودم بشاش و قوی و سرحال اون موقع هیچ نقصی نداشتم خیانت کرد چندین بار بعدش مر ...

خب عزیزم حق داری

حتما برو پیش یه زوج درمانگر و تراپیست اگر این جوری پیش بری هیچی از زندگی نمیفهمی و خدایی نکرده از اینی هم که هستی بد تر میشی و شوهرت هم دیگه برات ارزشی قائل نخواهد بود به خودت خیلی خیلی برس

عزیزم من فکر می کنم شما افسردگی دارید حتما برو پیش طب سنتی یا اسلامی مطمئن تا درمان بشی و در کنارش پیش یه مشاور یا روانشناس درست و باتجربه هم مرتب برو و صحبت کن مطمئن باش بهت کمک می کنه و خیلی بهتر میشی

عزیزم برو خرید برو باشگاه تو خونه آهنگ بزار برقص برو استخر همیشه سرحالی کلاس رقص خودتو سرگرم کن غلبه کن ب بدن دردت به انگیزه ی بدت آشپزی کن دسر درست کن خونه رو همیشه روشن نگه دار ب خودت برس 

اخه قبلا که خوب و ‌کامل بودم بشاش و قوی و سرحال اون موقع هیچ نقصی نداشتم خیانت کرد چندین بار بعدش مر ...

سلام از نظرم با یک مشاور خوب صحبت کنی میتونه برات کاربردی باشه

پیشنهاد میکنم شربت تقویتی سیستم ایمنی هم بخوری من ایمونوس میخوردم و راضی بودم ، من مجردم ولی در طی روز خیلی بیحال و کسل بودم و قرص اهن و ویتامینه اسمش ایزن پلاس هست خوردم < شبی یکی> وبهتر شدم البته لطفا درباره اینها هم با یک پزشک مشورت کن

زندگیت رو دستی دستی از دست بده یعنی چی حوصله ندارم تا وقتی برای خوردن حوصله داری باید کار کنی و انرژ ...

عزمزمه حق داره منم یه مدت اینجوری بودم آدم دست خودش نیست اولین من آزمایش دادم ویتامین د و ذخیره آهنگ کم بود دارم مکمل میخورم انگار بهت شوکر زدن دست و پاهات جون تکون خوردن نداره

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

منم لنگه توم کارم فقط گریس سینوزیت آلرژی دیسک کمر تنبلی تخمدان گوشام همش میگیره خون دماغ هزار جور مرض دارم پسرمم اوتیسم خفیفه 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

پس به خاطر خیانته واقعا سخته تو که نتونستی هضمش کنی از همون چند سال پیش ی شغل پیدا میکردی هم سرگرم می‌شدی هم وقتی به استقلال مالی رسیدی جدا میشدی

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است