2777
2789
عنوان

الهی بمیرم قبلا داستان حضرت یوسفو باسانسور برابچه هام تعریف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 34 پست

بگو چون فیلمه،  همه سن از ادمها میبینن و ممکنه ناراحت بشن،  نشون نمیدن. 

🫤🫣🤣🤣

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا لازم بود داستانش رو تعریف کنی؟ که بخوای سانسور کنی

داستان کم اوردم شبی سه تا قصه میگم  بعدم دخترم عاشق داستان پیامبراس  خودش شبی یه پیامبرو اسم میبرد بگم 

اونا رو هم که بلد نبود الکی سرهم میکردم 

قصه یوسفو بلد بودم اسون بود باکمی سانسور گفتمش :(

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بگو چون فیلمه، همه سن از ادمها میبینن و ممکنه ناراحت بشن، نشون نمیدن. 🫤🫣🤣🤣

بایه  ذوقی دارن  میبینن  

شما سانسور نکردی کلا داستان رو عوض کردی

داستان های قرآنی رو درست و واقعی برای بچه هات تعریف کن

اگه بلد نیستی سرچ کن داستان پیامبرا رو مناسب سن بچه هات میاره همونو براشون تعریف کن یا چندتا کتاب داستان بچگونه بخر 

خیلی خوبه که بچه ات به داستان های قرآن علاقه داره سعی کن حالا که فرصتش هست بچه اشتیاق داره درست با داستان ها آشناشون کنی

یوسف هم بعدا میفته زندان شلاق میخوره بچه هات میبینن 

سعی کن زلیخا هم انقدر تو ذهنشون منفور نکنی

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

شما سانسور نکردی کلا داستان رو عوض کردیداستان های قرآنی رو درست و واقعی برای بچه هات تعریف کناگه بلد ...

بزرگ میشن میفهمن

بضاعتم درهمین حد بوده

بزرگ میشن میفهمنبضاعتم درهمین حد بوده

بزرگ بشن ناراحت میشن از دستت

از الان یه باور اشتباهی تو ذهنشون شکل گرفته و تا ابد تو ذهنشون میمونه

تو که داری زحمت میکشی داستان میگی یه سرچ ساده کن فقط

خوب بعد کتک هم میخوره شلاق میخوره

اون قسمتش را نذار ببینن ، یا بگو زلیخا میگه بیا با من ازدواج‌کن یوسف میگه نه و توی‌جای مادرمی و فرار میکنه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بزرگ بشن ناراحت میشن از دستتاز الان یه باور اشتباهی تو ذهنشون شکل گرفته و تا ابد تو ذهنشون میمونهتو ...

چرا ناراحت بشن 

حتی سوره یوسف را شنیدم دختران جوان نخونن برای همینه

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خوب بعد کتک هم میخوره شلاق میخورهاون قسمتش را نذار ببینن ، یا بگو زلیخا میگه بیا با من ازدواج‌کن یوس ...

فکرخوبیه

فکرخوبیه

منم همینو گفتم‌و توی تلویزیون هم با سانسور نشون‌میده ،همین‌میشه 

بزرگ بشن ناراحت میشن از دستتاز الان یه باور اشتباهی تو ذهنشون شکل گرفته و تا ابد تو ذهنشون میمونهتو ...

بروی  چشم

چرا ناراحت بشن حتی سوره یوسف را شنیدم دختران جوان نخونن برای همینه

همه داستان های قرآنی به زبان کودکانه و مناسب سن شون تو گوگل هست کلی هم کتاب داستان چاپ شده

به نظرم وقتی بچه اشتیاق داره داستانی که حقیقت داره رو بشنوه نباید بهش دروغ بگیم

با خیلی از داستان ها هم تو مدرسه آشنا میشه ممکنه براش ناراحت کننده باشه وقتی بفهمه تاحالا داستان رو اشتباه میدونسته

اگه به بچه بگیم مناسب سن تو نبود اون که تو این سن نیت مادرشو درک نمیکنه