2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم پرستاری قبول شدم

303 بازدید | 20 پست

هیچکس از این شغل خوب نمیگه خیلی ترسوندنم میگن حقوقش کمه سخته. علاقه دارم ولی میترسم یه جوری باشه که متنفر شم ازش. دیگه هم نمیتونم پشت کنکور بمونم چون محروم شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ۳ تا ازخواهر شوهرام پرستاری خوندن.

کارشون سخت بود واقعا. ولی آخر زرنگی کرد آزمون استخدامی تامین اجتماعی داد   حقوقش عالی عالی  کارش هم راحت تر 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم اتفاقا خیلی فرصت پیشرفت داره پرستاری طرحتو تموم کردی یعالمه راه داری از طریق پرستاری مخصوصا تو ...

اشباع نشده؟ چون همه انگار دارن کار های زیبایی انجام میدن از پزشک های عمومی بگیر تا آرایشگر ها

عزیزم من هم پرستارم 

حالا که قبول شدی با دل و جان بپذیرش 

حقوق به نسبت‌کاری که می کنی بله کمه 

و سابقه که میره بالا شیفتات انعطاف پذیرتر و اگر بخوای کمتر میشه

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
اشباع نشده؟ چون همه انگار دارن کار های زیبایی انجام میدن از پزشک های عمومی بگیر تا آرایشگر ها

تو توی کار خودت خوب باشی همیشه فرصت هست درضمن همه کاریو ارایشگرا نمیتونن انجام بدن