2777
2789
عنوان

مگه میشه بچه اینقدر ازار داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 35 پست
از قصد دست میکنه تو لیوان ابش بعد اون آبو میخوره یعنی هرسری اسهال شد بردم دکتر گفت دست الوده

خوب عزیزم این کارای بچه ها طبیعیه داره دنیای اطرافشو کشف میکنه پسر منم اینطور بود همه میگفتن باهوشه باورم نمیشد 

تا وقتی که رفت مدرسه بهم ثابت شد واقعا بچه هایی که شلوغ کارن به شدت باهوشن

یه زیر انداز پلاستیکی بزرگ براش بدوز یه لیوان آب بذار جلوش دستاشم حسابی بشور بذار جلوش بازی کنه 

من پسرم تو این سن که بود میذاشتم تو حموم خودمم حواسم بهش بود حسابی می ذاشتم آب بازی کنه دلی از عزا در میاورد و خسته میشد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خوب عزیزم این کارای بچه ها طبیعیه داره دنیای اطرافشو کشف میکنه پسر منم اینطور بود همه میگفتن باهوشه ...

اینقدر از حموم بدش میاد میریم داخلش یه گریه هایی میکنه مجبورم هفته ای یکبار مببرم حمومش میکنم یا اینقدر بهش اب دادم تو خونه میریزه رو خودش هی سرماخورد هی بردیمش دکتر عذاهم نمیخوره باهمه ثطع ارتباط کردم یک لحظه نمیشینه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر از حموم بدش میاد میریم داخلش یه گریه هایی میکنه مجبورم هفته ای یکبار مببرم حمومش میکنم یا این ...

درکت میکنم پسر منم تو این سن دیوونه ام کرده بود 

ولی بهش سخت نگیر عقده ای نشه گناه داره 

تا میتونی ببرش بیرون تو پارک بازی کنه 

یکم بزرگ تر بود میفرستادیش مهد خیلی خوب میشد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

درکت میکنم پسر منم تو این سن دیوونه ام کرده بود ولی بهش سخت نگیر عقده ای نشه گناه داره تا میتونی ببر ...

بردمش مهد چندروز رفت اخراجش کردن 

اینقدر که میبر مش شهربازی کودک خانه بازی اصلا  بازی نمیکنه میره میچسبه به مردم به بچه ها اونا هم بدشون میاد جیغ میزنن ولم میکنه وسط خیابون بخدآ امشب هسایه ها شاکی شدن اومدن دم درکه صداتون کل ساختمون رو برداشته گفتم چکار کنم بچه کوچیکه گفتن صدای خودتم یاد گفتم چکار کنم با بچم حرف نزنم کار خطرناک میکنه جلوشو نگیرم گفتن زنگ میزنیم ۱۱۰ در رو بستم کاش بمیرم راحت بشم کاش روزی چندساعتی یه  پرستار میومدباهاش بازی میکرد وقت میگدروند من بریدم تمام استخونام درد میکننه از پله ها نمیتونم بالا پایین برم اونم طبقه دوم هستیم برام دعا کن 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بردمش مهد چندروز رفت اخراجش کردن اینقدر که میبر مش شهربازی کودک خانه بازی اصلا بازی نمیکنه میره میچ ...

عزیزم دورت بگردم میدونم شرایطت سخته ولی همیشه اینجور نمیمونه میگذره غصه نخور 🥲

عزیزم دورت بگردم میدونم شرایطت سخته ولی همیشه اینجور نمیمونه میگذره غصه نخور 🥲

دعا کن برم خیلی تو شرایط سختیم تاپیک بعدیم رو بخون بگو چکار کنم با همسایه