2777
2789
عنوان

چجوری با همسرتون زندگی موفق دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 54 پست

عزیزم امیدوارم حالت بهتر بشه برات ارامش آرزو میکنم و بهت خسته نباشید میگم

ببین همه همینجوری ان 

دعوا توی همه ی زندگیا هست ... اون توی اون لحظه درکی از حال شما نداشته برای همین ازت خواسته غذا گرم کنی 

البته اینم بگم ک خودشم خسته بوده 

بعضی حرفارو بی جواب بزار خود منم همینم یه وقتایی که یه حرفی همسرم بهم میزنه جوابشو نمیدم (حتی تو دلم جوابشو میدم ) ولی به زبون نمیارم اون حرف میزنه اخر سرم چون من سکوت میکنم خودشو مقصر میدونه ... منم بعدا بهش میگم از فلان حرفت ناراحت شدم ... مردا خیلی زود پشیمون میشن .. توی لحظه حرف میزنن چیزی تو دلشون نیست .. اگه اون سرش توی گوشیه شما هم سرگرم کارات باش باهاش صحبت نکن اگه سوالی پرسید با سردی ج بده خودش میفهمه دلخوری اما عزیزم اینا جزیی از زندگیه امیدوارم خوش باشید

شما کی زندگی میکنید

یعنی پول چقدر مهمه که انقد به خودتون فشار بیارید

به خدا این ظلمه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتر کار کن قشنگم یکم استراحت کن.منم روزایی که کلاس و سرکار وباشگاه روباهم میرفتم نابود میشدم عصبی ک ...

هوف این زندگی مجبورت می‌کنه تحت فشار باشی

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

روحت خسته هست چون هیچ وقت قدرتو نمیدونه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم امیدوارم حالت بهتر بشه برات ارامش آرزو میکنم و بهت خسته نباشید میگمببین همه همینجوری ان دعوا ت ...

مرسی عزیزم بابت حرفات خیلی آروم شدم

من همه چیو امتحان کردم وقتی من حرف نزنم اونم نمیزنه وقتی بی محلی کنم اینقدر درگیر‌گوشیدهستد که متوجه نمیشه و جالب اینجاست پشیمانی نمی‌بینم ازش میگه حالا مگه چی شده منم خسته‌بودم🫠

شما کی زندگی میکنیدیعنی پول چقدر مهمه که انقد به خودتون فشار بیاریدبه خدا این ظلمه

من 7 سالع وارد زندگی شدم

خونه ندارم ماشین پراید دارم و کلی آرزو 

بخاطر بی پولی ترس از بچه دار شدن  دارم

اینا کافی نیست؟؟؟

هوف این زندگی مجبورت می‌کنه تحت فشار باشی

منم واقعا تحت فشارم شوهرم کلا۱۴تومن حقوقشه ماهی۶تومن میده برا خرج خونه.منم مجبورم کار کنم ولی گاهی حق خودم میدونم که کاری نکنم و تنبلانه سر کنم چون تشکر نمیکنه کسی.آخرشم میگه میخواستی نکنی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منم واقعا تحت فشارم شوهرم کلا۱۴تومن حقوقشه ماهی۶تومن میده برا خرج خونه.منم مجبورم کار کنم ولی گاهی ح ...

دقیقا من اینقدر شیفت روز و شب طولانی دادم که کمر و کتف ندارم چشمام کلا گود شده ولی میگه مگه من گفتم برو سرکار لامصب زندگی با تو منو مجبور کرده برم سرکار وگرنه مجبور نبودم 

یه شرکت صنعتی اپراتور خط تولید

چرا باید روزی بیشتر از ۸ ساعت اونم عر روز کار کنی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.