2777
2789
عنوان

بخاطر بیماریش ترکش کنم😔

195 بازدید | 18 پست

بیماری پوستی گرفته . بیماری پیسی

(برای کسایی که نمیدونن ، همون که یه قسمتایی از پوست سفید میشع و بیشتر میشه )

و دکترش گفته شاید خوب بشه و قطعی نیست

الان از دستش شروع شده و روز ب روز داره بیشتر میشه اولش برام مهم نبود ولی الان میبینم داره بیشتر میشه و اگه صورتش هم بشه چی😔

بنظرتون منصفانه نیست ولش کنم نه؟ سنگ دلانست این کار؟ یا حق دارم؟؟؟؟ (توی ملاک های ظاهری رنگ پوست تیره برام از همه مهم تره)

من اگه عاشق بودم برام مهم نبود

یکی از اشناها هم اقا الوپسی گرفت و دارو استفاده کرد خوب شد

کسی دیگه هم بود که خود پیسی رو داشت ادم محترمی هم بود

حالا نمیدونم جز بیماریهایی هست که عقد رو باطل کنه یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ظاهر برات خیلی مهمه و قراره در آینده بهش هی سرکوفت بزنی به یه بهانه دیگه بهم بزن ولی اگه مطمئنی هیچوقت بخاطر ظاهرش ازش سرد نمیشی یا جلو بقیه از قیافش خجالت نمیکشی بهم نزن

اگه ظاهر برات خیلی مهمه و قراره در آینده بهش هی سرکوفت بزنی به یه بهانه دیگه بهم بزن ولی اگه مطمئنی ...

نه اصلا قیافه برام مهم نیست فقط رنگ پوست مهمه که کلش یکدست سفید نشه😬 یعنی حاضرم صورتش تیکه تیکه سفید بشه هیچ مشکلی ندارم ولی یک دست کلا سفید نشه اونم سفید گچ طور😭

اگه نمیتونی باهاش کنار بیای جدا شو چون اینجوری هم خودت اذیت میشی هم طرف مقابلت آسیب میبینه

علت این بیماری چیه؟ یعنی یکدفعه ایجاد میشه؟

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
اگه نمیتونی باهاش کنار بیای جدا شو چون اینجوری هم خودت اذیت میشی هم طرف مقابلت آسیب میبینهعلت این بی ...

اره خود به خود اولش اندازه سر سوزن بود چند ماه پیش 

الان چند تا قسمت رو دستش سفید شده و بزرگ میشه 

انیدوارم بشه متوقف کرد

اره خود به خود اولش اندازه سر سوزن بود چند ماه پیش الان چند تا قسمت رو دستش سفید شده و بزرگ میشه انی ...

ان شاالله که درمان میشه

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

من گرفتم از پشت چشمم شروع شد

دکتر رفتم دارو ساختنی داد نمیدونم چی و اینکه روزی چند ساعت آفتاب بخوره به موضع 

پارچه برش زده بودم رو صورت می‌انداختم فقط چشمم آفتاب می‌خورد

خدارو شکر با یک نسخه خوب شد

بعد چندسال یکی دیگه رو دیدم دستاش و تنش گرفته بود آدرس دکترمو دادم 

رفتن ....گفتن دکتر نبود فوت شده...

خدا رحمتش کنه