2777
2789

هم من و هم مامانم رشته مون ریاضی بوده و البته من سال کنکورمه در حالی که مامانم کامپیوتر خوندن

ولی بابام دانشگاه نرفتن و وارد بازارکار شدن و الانم هنرمند حرفه ای هستن

ولی خب همیشه دوست داشتن بچگی فوتبال بازی کنن و اون موقع پول لباس تیم رو هم نداشتن با این که آزمون مدرسه ی فوتبال رو قبول شدن

حالا همش داداشم رو کلاس فوتبال گذاشتن

کل تابستون هم هر روز ظهر تا شب فوتبال بود 

حالا سال هفتمش هست و درس هاش زیاده ولی نمره هاش داغون و قرار بود فقط آخر هفته بره فوتبال ولی بابام کم کم دوشنبه و سه شنبه و کل پنجشنبه جمعه رو فیکس کرد و حتی با هم میرن پارک

داداشم هم تا خود عصر که بره فوتبال می خوابه و کلا درس نمی خونه

مامانم خیلی ناراحته چون می دونه ورزش کنار تحصیل خوبه نه جای تحصیل رو بگیره

ما باید چیکار کنیم وقتی بابام و داداشم هر دو موافقن و مامانم نگران آیندش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مامان و بابا هماهنگ نباشن میشه این دقیقا من وو شوهرم من یچیزای دیگ‌تو سرمه برا بچه اون یچزای دی ...

دقیقاا باهاتون موافقم!

من بعد هجده سال همیشه ناراحتم که نه از هم دفاع می کنن و نه تفاهم دارن

دقیقاا باهاتون موافقم!من بعد هجده سال همیشه ناراحتم که نه از هم دفاع می کنن و نه تفاهم دارن

من بخاطراینکه بچه بویی از این عدم تفاهم نبره همیشه سکوت کردم و حسرت اون بچه ای که میخاستم تاابد ب دلمه ... 

شاید یروزی ک بزرگ شد بش بگم من چه نقشه هایی براتوداشتم.

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
من بخاطراینکه بچه بویی از این عدم تفاهم نبره همیشه سکوت کردم و حسرت اون بچه ای که میخاستم تاابد ب دل ...

هی

بنظرم سعی کنید توی خلوت و نه جلوش صحبت کنید با هم

در هر حال شما هم در بزرگ کردنش زحمت کشیدید و باید با هم راه مناسب بچه تون رو انتخاب کنید