2777
2789

ما پدر مادر نداریم مامانمو که ندیدم بابامم معتاد بیکار 

مامانبزرگم که دوماه پیش فوت کرد خونه رو عموهای معتادم هستن پر کردن از مرد و زنای غریبه معتاد 

خواهر دوقلومم معلول (نمیتونه راه بره هنه کاراشو میکنه مشکل ذهنی نداره) 

اما به شدن مشکل روحی روانی داره توهم میزنه یهو خودشو میزنه بیماری سلیطه بازی(از روی قصد بدی نمیگما واقعا اینجوریه رفتاری شاید بخاطر کمبوداشه چون میفهمه همه چیزو ) خودکشی های ناموفق داشته 

گذاشتمش اسایشگاه یک ماه بعد برش گردوندن که مشکل روانی داره 

الان خونه مامانبزرگمه با اون همه مرد معتاد

منم چون میترسم سابقه تجاوز عموم بوده خونه این فامیل اون فامیل میمونم خیلی برام سخته دوماهه انگار جا ندارم 

میخوام خونه بگیرم هر طور شده 

ولی من از ۷ صبح تا ۹ شب سر کارم خواهرم نمیمونه تنها پولم اصلا نمیرسه میدونم فلاکت قرار بکشم چون کلی قسط دارم 

با این وضع روانیش چجوری تحملش کنم 

قرار ازدواج کنم نامزدم به اونا چجوری بگم مستقل شدم میدونم فرهنگشون جواب نمیده الان فکر میکنن من با زن بابام و عمم میمونم 

میترسم خیلی از این که بابام و عموهام بخاطر پول بیان ولم نکنن

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۱ اینکه بهتر اینکه قضیه با نامزدتون در ارتباط بزارید مطمعن باشید اینجوری یه باری از دوش شما کنده میشه 

اینکه خواهرتون حتما روان پزشک ببرید با دارو کنترل میشه انشالله کم کن بهبود پیدا میکنه 

برای اذدواج دست نگهدارید تا یکم حال خواهرتون بهتر بشه و بتونید سر سامونی به زندگیتون بدید

و حتما از اون خونه بیاید بیرون زندگی کردن تو ۲۰ متری خیلی بهتر زندگی تو اون خونه است 

اخ عزیزم متاسفم برات ولی معلومه که خیلی قوی هستی، میتونی اگه خونه بگیری خیلی خوب میشه هم خودت هم خواهرت راحت میشین واسه خواهرت هم خوبه تو حای امنی باشه درست میشه اگه برات امکان داره ببر پیش روانشناس تحت درمان باشه درست میشه از خدا میخوام که کمکتون باشه انشالله 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

اگه میخوای خونه بگیری جای شلوغ بگیر پر واحد آپارتمانی که نماینده و مدیر داشته باشه عموهای معتادتو نذارن بیاد 

وقتی صبح میری شب میای فقط برای خوابیدن، زمانی نداره که اذیت کنه خواهرت خوابیده نهایت یکی دو ساعت میبینیش ازش نترس یه کوچولو هم منت بذار 

به خواستگارت میتونی بگی موقتا بابام خونه اجاره کرده تا بوقتش خونه خوب دنبالشه بخره 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻