2777
2789

سلام خانما 

من میخوام یه دوره آموزشی شرکت کنم از یه نفری

قیمتش خیلیییییی بالاست ، نمیتونم بخرمش درواقع 

دقیقا همون دوره رو یکی دیگه بهم میفروشه با قیمت شاید یک چهارم 

حرومه از اون بخرم؟ 

اره چون صاحب اصلی اون قیمت رو گذاشته

خب خواهر جان 

چه اقبالی من داشتم که شما باید برای من کامنت بزارید😍😁

من میخوام دوره نازک دوزی اورانیوم زرین کفاشو برم ، نمیتونم ، ولی دوره ای بهتر از اون سراغ ندارم 

به نظرت میتونم با اموزش های رایگان توی اینترنت چیزی یاد بگیرم؟ 

اگه میشه ، میتونی برای کسی که از صفر بخواد شروع کنه بگی به ترتیب دنبال چه موضوعاتی بره سرچ کنه تا بتونه پله پله نازک دوزی رو یاد بگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خواهر جان چه اقبالی من داشتم که شما باید برای من کامنت بزارید😍😁من میخوام دوره نازک دوزی اورانیو ...

عزیزم دوره های غیر حضوری ارزشش صفره واقعا چون تجربه دارم میگم پارسال ۸ملیون دادم دوره گرفتم وقتی به مشکل می‌خوردم پشتیبانی جواب میداد اما آدم متوجه نمیشه حالا من از قبل هم باز سررشته داشتم کلا آنو گذاشتم کنار الان دارم نازک دوری میرم توی آموزشگاه صفر تا صد یاد میدن پولشم درجا نمی گیرن یواش یواش بنظرم برو آموزشگاه 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

عزیزم دوره های غیر حضوری ارزشش صفره واقعا چون تجربه دارم میگم پارسال ۸ملیون دادم دوره گرفتم وقتی به ...

جدی میگی؟ 

دمت گرم پس ، ممنون 

به نظرت آموزش خونگیا بهتره یا آموزشگاه؟ 

بعد ببخشید سوال میکنم ، شهریش چقدره آموزشگاه؟ چند جلسه ؟

جدی میگی؟ دمت گرم پس ، ممنون به نظرت آموزش خونگیا بهتره یا آموزشگاه؟ بعد ببخشید سوال میکنم ، شهریش چ ...

اره واقعا تا الان اگه هیچ جا آموزش نرفتی برو آموزشگاه 

ببین عزیزم اصولی برو جلو آموزشگاه عالیه 

شهریش هم ۱۴ یا ۱۶ ملیونه که من یواش دارم میدم تا ۴ ماه باید تسویه بشن

خیاط و طراحی لباس هستم😌