2777
2789

سلام من یازدهمم 

سر امتحان حسابان دیدم دوستم خیلیرسوالا رو نصفه نیمه نوشته مراقب پایه بود

یه برگه اچار برداشتم کللل سوالا رو نوشتم جوابشو

من 9.5 شدم از 10 اون 9.75😐😐😐چون یه جاشو حواسم نبود واسه خودم بنویسم

معلممون به اون 10 داد 

تا اینجا مشکلی نیست خودم رسوندم

بعدش سر زنگ حسابان یه سوال بود معلممون گفت حل کنین بیام بالا سرتون..اون گفت نتونستم حل کنم من گفتم بزار ببینم گفت من بلد نباشم توام بلد نیستی با خنده😐😐😐😐منم خیلی بهم برخورد گفتم یادت رفته 7 نمره بهت رسوندم گفت خودم حالم خوب نبود وگرنه همه رو بلد بودم منم گفتم فکر نکنم بلد بوده باشی و خیلی بهش برخورد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تو باشی الکی به کسی خوبی نکنی 

تا دلت بخواد از این کارا برا دوستام کردم اما همشون بیشعور بودن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خداببخشه منو،امتحان زبان بود بین اموزشگاههای شهرمون،پسرا و دخترا

من کامل کپی از دوستم نوشتم،از۱۰۰نمره،اون شد۹۷,من۱۰۰

که خب احتمال داره رو ی سوال شک داشته وبعدا غلط رو نوشته

جالبش اینه تو کل اموزشگاهها،فقط ی نفر۱۰۰شده بود😂😂😂😂

حالا یکی دیگه از دوستان،از حرص میگفت استاااااااد فلانی باتقلب۱۰۰شده

استاد میگفت،از کی تقلب زده وقتی که تنهانمره کامل ،خودش بوده😂😂😂😂😂😂😂

عجب دوران شیرینی بود

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴