2777
2789

از چه پایه ای بهتره شروع کرد تست زنی رو؟

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دهم شروع کردم

هر روز تست می‌زدی؟

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

دهم که تموم شد تست زدم ولی بلد نبودمیازدهم سفت و محکم خوندم و تابستون ازمون ها رو شروع کردمدوازدهم ک ...

چقدر تست میزدی، هر روز چند وقت؟

چقدر تست میزدی، هر روز چند وقت؟

هرچقدر احساس میکردم نیازه 

واقعا شمردن تست ها کمک نمیکنه

فقط هر روز دبیر درس میده میای میخونی. اخر هفته میخونی. مستمر میخونیگ دی میخونی. عید میخونی. و حرداد میخونی. اینجوزی ۲۰ هستی.

رتبه ام ۳ رقمی شد امسال. اگر کمکی لازم داری میتونم بهت بگم بپرس

هرچقدر احساس میکردم نیازه واقعا شمردن تست ها کمک نمیکنهفقط هر روز دبیر درس میده میای میخونی. اخر هفت ...

دمت گرم خوشحالم ک نتیجه به این خوبی رو گرفتی

میشه چندتا نکته که از نظرت مهم بودن بهم یادآور بشی؟

چه کار هایی لازمه برا رتبه ی خوب؟

دمت گرم خوشحالم ک نتیجه به این خوبی رو گرفتیمیشه چندتا نکته که از نظرت مهم بودن بهم یادآور بشی؟چه کا ...

فداتشم عزیزدلم ان شالله خودتم عالی میشی

نگاه کن واقعا مهم ترین نکته مرور بود مثلا من امروز دبیر درس میداد همین امردز میدمدم میخوندم اصلا پیش نمیومد که نخونم اگر نخونم میفتاد اخر هفته. همیت امروز که خوندم اگر تونستم پنجشنبه جمعه هم بخونم که عالیه. بعد یک دور هم موقع تست زدن مرور میشه. یک دور هم جلسه بعدی که این درس رو دارم شب قبلش میخونم. یه بار ازمون مستمر یه بار دی و یه بار هم عید. دیگه برای خرداد قطعا قطعا نمره عالی میاری. این از خوندن

برای تست هم ببین بهت گزینه ۲ رو پیشنهاد میکنم. اگر تا الان ثبت نام نکردی اصلا نگران نباش. اما حتما حتما حتما عزمت رو جزم کن و طبق برنامه راهبردی گزینه ۲ پیش برو. مهم ترین چیز برنامه راهبردی هست. و بعد از بهمن ماه رو به طور منظم آزمون بده‌.‌ من برنامه راهبردی قلمچی هم دیدم اما بعدش گزیته ۲ ثبت نام کردم و راضی بودم جغرافیان خیلی شبیه بود کلا درصدام مشابه در میومد و تخمین رتبه اش هم عالی بود.

کتاب تست هم بخر چندتا. مثلا فنون خیلی سبز خوبه.  روانشناسی مشاورانش خوبه. فلسفه برای کنکور بنظرم نمیخواد کتاب تست بخری چون با خوندنش میتونی ۱۰ ۲۰ درصد بزنی اما اگر فرصت داری و به این درس علاقه داری مهر و ماه رو بخر برای نهایی ها خیلی کمکت میکنه من فلسفه ام رو ۲۰ و ۱۹.۷۵ شدم با این مهر و ماه.  تاریخ و جغرافیا نمیخواد کتاب خاصی. اما بازم اگر فرصت داشتی و وقت اضافه اوردی تازیخ خیلی سبز کمک میکنه و جزئی نگری داره و همچنین باعث مرور هم میشه. اما درسنامه اش نه دیگه فقط تستش. روانشناسی هم درسنامه رو لازم نیست بخونی فقط تست بزنی بسه. یا درسنامه رو بصورت روزنامه ای بخون‌

دیگه جونم برات بگه که سعی کن از پنجشنبه جمعه ها واسه مرور و مطالعع پایه استفاده کنی. تفریح حتما داشته باش یعنی بجای موبایل روزی نیم ساعت پیاده روی کن. یا پیاده روی حالشو نداری برو بشین پارک در و درخت ببین. نیم ساعت فقط. مدرسه هم سال کنکور سعی کن تا فروردین همه کتابهارو بخونی خودت و بعدش بتوتی مرور کنی.