2777
2789

اگه همچین شوهری دارین قدرشو بدونین که یه جواهر تو زندگی دارین من دو تا همکار دارم یکی چشم پاک و مودب و متین اون دومی کاملا بر عکس اولی اعصابم خرده وقتی زن ها و دخترای مردم رو خیابون یا فروشگاه دید میزنه یا بهره بگم چنان زل میزنه که چشماش طرفو بگذریم خلاصه اگر شوهر پاکی دارین خیلی خیلی زیاد قدرشو بدونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشده که. از اولشم بودهمرد چشم پاک و کلا پاک یه نعمت خیلی بزرگیه

منظورم اینه چشم پاکی باید باشه اصلش اینه که باشه نه اینکه به عنوان یه ویژگی مثبت اضافه ازش یاد بشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

شوهر من خیلی خوبه از هر لحاظ ولی زیادی زیاد کار میکنه از ۸ صبح تا ۱۰ شب و جمعه و تعطیلم نداریم فقط جمعه ها مثلا ۳ اینا میاد . هی به خودم گفتم خب داره زحمت میکشه تحمل کن هی گفتم کارت رو کم کن اما الان میبینم حرفام هیچ اثری نداره و جدیدا کاری کرده که کارش سنگین تر شده . انگار اصلا حرفای من براش مهم نبوده  و کاملا برعکس عمل کرده 

شوهر من خیلی خوبه از هر لحاظ ولی زیادی زیاد کار میکنه از ۸ صبح تا ۱۰ شب و جمعه و تعطیلم نداریم فقط ج ...

خب دوست عزیز شرایط رو درک کنید گرونی ها خرج و مخارج زندگی اجاره خان خوراکی اتفاقا عاشق شما هستند ایشون

خب دوست عزیز شرایط رو درک کنید گرونی ها خرج و مخارج زندگی اجاره خان خوراکی اتفاقا عاشق شما هستند ایش ...

خیلی خیلی بیشتر از مخارج زندگی درمیاره اصلا نیازی نیست،  تعادل تو زندگیمون نیست