2777
2789

خیلی استرس دارم 

فردا صبح میرم دکتر

دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑

درد نداری ؟! 

خوبی الان ؟!! 

از کی خونریزی شروع شده 

هنوزم ادامه داره ؟! 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و ا گذاشتی واسه فردا ؟! خو همین امشب پاشو برو بیمارستان

الان میتونم برم سونو؟؟

اگه که بشه همین الان برم

خونریزیم حدود یه ۱ دقیقه بود قطع شد 

درد نداری ؟! خوبی الان ؟!! از کی خونریزی شروع شده هنوزم ادامه داره ؟!

اون لحظه درد داشتم ولی الان نه

حدود نیم ساعت پیش یه دفعه دیدم خونریزی شدید دارم حدود ۱ دقیقه بعد کامل کامل قطع شد

الان میتونم برم سونو؟؟اگه که بشه همین الان برمخونریزیم حدود یه ۱ دقیقه بود قطع شد

چونکه خونریزی داشتی اصلا سونوت نمیکنن خطر سقط جنین داره خدایی نکرده 

فقط شیاف پروژسترون میدن یا آمپول پروژسترون میزنن برات

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

آره میتونمچی بگیرم؟؟

شیاف پروژسترون بهش بگو که بارداری و خونریزی داشتی 

خودش میده بهت 

همون بزن جای بچه رو سفت می‌کنه و از سقط جلوگیری میکنه 

توکلت به خدا باشه عزیزم 

چونکه خونریزی داشتی اصلا سونوت نمیکنن خطر سقط جنین داره خدایی نکرده فقط شیاف پروژسترون میدن یا آمپول ...

پس الان برم؟؟

شیاف پروژسترون بهش بگو که بارداری و خونریزی داشتی خودش میده بهت همون بزن جای بچه رو سفت می‌کنه و از ...

مرسی عزیزممم