2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیایید واجبه

77 بازدید | 12 پست

من به یکی خیلی خیییلی کمک کردم

بعدش به پیشنهادش ج رد دادم

یاصلا جبران نکرد ، پولیم ازش میخاستم نداد

بعد از ۸ ماه ی کار واجب داشتم

ازش پرسیدم

خیلی رک گفت اطلاع ندارم

انقدرررر بهم برخورد

میخام بهش ی چیزی بگم

چی بگم بنظرتون؟

بگم حیف اون زحمتایی ک برات کشبدم؟

😘Thanks GOD 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام یه چیزی بهش بگمتورو خدا بهم بگید چی بگم

نگی بهتره

اگرم من جات بودم میگفتم: شعور حکم می‌کنه وقتی کسی خوبی ای برای دیگری می‌کنه جبران بشه ولی شما از این نعمت محرومی

حوالی من پیدات نشه؛ به سلامت.

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نگی بهترهاگرم من جات بودم میگفتم: شعور حکم می‌کنه وقتی کسی خوبی ای برای دیگری می‌کنه جبران بشه ولی ش ...

یکم مودبانه ترشو بگو براش بنویسم

تورو خدا بگو

بگم شما وقتی کار داشتی کاش منم اینجوری جوابتو میدادم

😘Thanks GOD 
یکم مودبانه ترشو بگو براش بنویسمتورو خدا بگوبگم شما وقتی کار داشتی کاش منم اینجوری جوابتو میدادم

بهش بگو: فلانی جان بهتر بود وقتی کسی حرفی به گردنت داره بی تفاوت رد نشی، حالا هم گذر شما میفته به ما.

به سلامت

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بهش بگو: فلانی جان بهتر بود وقتی کسی حرفی به گردنت داره بی تفاوت رد نشی، حالا هم گذر شما میفته به ما ...

نه دیگه گذر ما بهم نمیافته

یه چیزی تو مایه های جمله قبلیم بگو

دارم میترکم

😘Thanks GOD 
بهش بگو: فلانی جان بهتر بود وقتی کسی حرفی به گردنت داره بی تفاوت رد نشی، حالا هم گذر شما میفته به ما ...

براش نوشتم کاش اون موقع که شما از ما کمک میخاستید میتونستیم ایکجوری جواب بدیم

😘Thanks GOD 
نه دیگه گذر ما بهم نمیافتهیه چیزی تو مایه های جمله قبلیم بگودارم میترکم

دور از انسانیت هست که کسی به شما کمک کنه و بعد شما با بی تفاوتی جوابشو بدین و بی ادبی کنید، آدم پشیمون میشه.

این متن خوبه؟