2777
2789
@niniyar‍ امضای این کاربر در مورد نزدن واکسن هستنمیدونم چرا فقط تاپیک میترکونین و در مورد مسائل مهم ...

درمورد نزدن واکسن نیست 

درمورد عوارض واکسن بی سواد 

یکم سواد داشتی میرفتی ببینی چی میگن 

نه طب سنتیه نه ایرانی 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه لبوبو بابا نخرید چه سمیه حالاهر رنگی هست خیلی ببخشید عنم که ترند بشه میرید میخرید

چیزهای دیگه که ترند شد که نخرید اصلا

خب اومد بهم گفت اجازه میدی پول جمع کنم لبوبو بگیرم منم گفتم خب چه اشکال داره هم پول جمع کردن یاد میگیره هم تو دلش نمیمونه

دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑

کاری نکن.این همه عروسک خوشگل که ۱۰۰ هیچ لبوبو رو میزنن اینو تو ذهن بچه ها فرو کردن🤕

عزیزم خیلی تبلیغات لبوبو زیاد شده  روی لباسا روی لوازم تحریر شعر لبوبو که روی کلیپا هست مدلای مختلف خب این تبلیغات باعث‌ میشه خواه ناخواه بچه دلش بخواد 

ایشالا ک خیره

عزیزم خیلی تبلیغات لبوبو زیاد شده روی لباسا روی لوازم تحریر شعر لبوبو که روی کلیپا هست مدلای مختلف ...

آره دقیقا

شیطان کسی هست که با افکار سمی و داغونش داره جون بچه هارو به خطر میندازه

خیر

مگه چون یکیش خریدم یعنی همش میخریم عزیزم