سلام بعد از ۹ روز تاخیر در پری آزمایش دادم آزمایشم ۰/۹ شد ممکنه باردار باشم آز نشون نداده باشه؟ اصلا علائمی از پریود شدن ندارم خیلی فکرم مشغوله و استرس دارم که باردارم یا نه، تا ب حالم اصلا حتی ی روزم سابقه عقب افتادن نداشتم ماه پیش اقدام کردم تو تخمک گذاریم این ماه اینجوری عقب افتاده پری و آزمم منفی شده چ کنم ؟ ب بیبی اعتمادی هست؟ دوباره بیبی بزنم؟
اگه ازمایش منفی بوده نه باردار نیستی بخاطر استرسه که پریود نشدی
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
احتمالش هستدوست من ازمایشش منفی بود اما باردار بود
همون دیگه بخاطر این در صد کم احتمال خیلی دارم اذیت میشم خواهرم باردار بوده تستش منفی شده رفته دکتر براش آمپول نوشته زده بچش سقط شده، منم ترسم همینه ، همش تو سایتا و چت جی پی تی و اینور اونور دارم سرچ میکنم هی به خودم میگم آروم باش یا هستی یا نیستی دیگه اما دلم آروم نمیگیره چون بلاتکلیفم