2777
2789

خدایی  تا ۱۰سال پیش ازدواج یک خانوم ۴۴ ساله خیلی کم بود الان راحت تو عین سن بهترین ازدواجها میکنن 

من یادم یک سایتی عضو بودم به اسم خانواده برتر حدود ۱۵سال پیش پسرها میگفتن ما دختر دهه شصتی نمیگیرم و هفتادی میگیرم  چون دختر بالای۲۵به درد ازدواج نمیخوره !!😐😐😐 الان به ااحتی یک زن۴۰ ساله با مرد میلیاردر ازدواج میکنه 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه حالا تو ۴۰ سالگی ی ازدواج خوب نصیبشون بشه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

رقابت سر ازدواج این بود مثلا ۱۴ساله دهه هفتادی و۲۴ساله دهه شصتی و آخر ۱۴ساله عروس میشد 🤣

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

چه خوبه خداروشکر انشاالله همه جوونا و دم‌بختا خوشبخت بشن

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خیلی دوست دارم ببینم اون پسرای عتیقه خانواده برتر چی شدن حالم ازشون بهم میخورد

به هیچ جا نرسیدن والا نسل جدید پسرها سریعتر از اونها به پول رسیدن 

الانم انتخاب خیلی ها هنوز دختر جوون تره اینی که شما میگی انگشت شماره

نه واقعا انگشت شمار نیست تو فامیلیکون همین چند وقت پسر دختر متولد۶۰زن کارخونه دار شد

یا عروسی دعوت بودیم داماد متولد۶۰و عروس۶۷بود