2777
2789
عنوان

بعد از ازدواج سر کار میرید ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه متاهل بچه دار شاغلم..وقتی سرکارم خالم خوبه اما وقتی میام خونه فقط دلم میخواد همه چی ساکت باشه من هیچ کار نکنم آروم باشم..حوصله حرف زدنم گاهی وقتا ندارم...همه مثل منن؟

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop
بعد ببخشید شما حاضر نشدید اون پسری که مزاحمت ایجاد کرده رو ببخشید یعنی باید از تحصیل محروم شه صرفا ب ...

از تحصیل محروم نشده عزیزم

از تحصیل تو دانشگاهای تهران محروم شده

تغییر محل تحصیل اجباری بهش دادن و برگردوندنش شهر خودش با رای کمیته انضباطی،اونجا میتونه درسشو بخونه و مدرکشو بگیره

و این که پرونده قصاص نبود که من ببخشم

من به حراست اطلاع دادم و پیام هاشو نشون دادم

تصمیم گیری به عهده اونا و کمیته انضباطی دانشگاه خود طرف بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

از تحصیل محروم نشده عزیزماز تحصیل تو دانشگاهای تهران محروم شدهتغییر محل تحصیل اجباری بهش دادن و برگر ...

بعد همسر شما ی جورایی باعث قتل ی آدم شده و خیلی پرخاشگره

قطعا آه خانواده اون دختر پشت سر همسرت هس

میتونی کنار بیای با این قضیه واقعا؟

کار اون پسر خیلی ایرادش کمتر از کار همسر شما بوده

بعد همسر شما ی جورایی باعث قتل ی آدم شده و خیلی پرخاشگرهقطعا آه خانواده اون دختر پشت سر همسرت هسمیتو ...

عزیزم

من به هرحال به یه نفر متعهدم

نمیتونم به خاطر مسائل گذشته همسرم بذارم یه نفر بهم پیام های غیراخلاقی بده و بعدشم مزاحمم بشه و من مثلا بگم اوکی من باهات میخوابم با وجودی که متاهلم؟😂

نمیشه که

اینجور آدما مشخصه قصدشون چیه و چقد کثیفن

کما این که من از اون پسر شکایت قضایی هم نکردم

تازه تو وهله اول مزاحمتشم من فقط بلاکش کردم و کاری نکردم

خودش ادامه داد و کرم ریخت و همسرم فهمید

خب دیگه چی کار میکردم؟

و در مورد فوت اون خانوم هم کاری از من برنمیاد واقعا

ناراحتم که این اتفاق افتاد

ولی خب چی کار کنم؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه