2777
2789
عنوان

آیا قبل مرگ به آدم الهام میشه

168 بازدید | 19 پست

من تو اطرافم یکی رو دیدم که چن روز ثبل مرگش یجایی یادگاری نوشت که مرا یاد کنید تاریخ هم زد..اصلا مشکلی نداشت جوون بود و مجرد و تقریبا یه ماه بعدش تصادف کرد فوت شد..خیلی عجیبه خیلی جاهای دیگه هم شنیدم شما هم اطرافتون دیدین؟ اونایی که بیمارم نبودن که بدونن فوت میشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیز های طبیعی بهم الهام میشه مثل زلزله مرگ کسی و برخی از چرخه زندگی افراد

من خوابهام تعبیر میشه بیشتر مواقع بطرز عجیبی اما این مورد برام عجیبه یعنی چطور آدم میفهمه میخواد بمیره

من حس میکنم یجورایی میفهمن بابایی من یکسال قبل فوتش انگار میدونست بعدش هم بیماز شد و فوت کرد کسی ک سالم بود و برامون عجیب بود اصلا 

خودش میگفت من خیلی زنده نمیمونم باید فلان کارو کنم ک شما اذیت نشین و یکارایی رو تغییر داد و آخرشم فوت کرد 😢💔😞

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بعضیها ممکنه بدونن یا بعضی هام ندانسته یه چیزی میگن مینویسن اما معمولاآدم غافل دچار مرگ فجعه میشه و ...

نه اونی که من میگم آدم خیلی مومنی نبود یه جوون مث خیلیامون نماز روزه اینا هم نداشت زیاد

میشه درمورد من و زندگیم بگی

میگم گلم الهام میشه خیلی اتقاقی 

مثلا زلزله تهران ک چند هفته پیش امد یهو کلمه زلزله امد ذهنم گفتم نکنه میخواد بیاد اینستارو باز کردم اولین خبر 

خبر زلزله تهران بود🥲 و حسم میگه این تازه اولشه و ممکنه اتفاق وحشتناکی بیفته تا اخر سال

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بله من خودم خواب مرگ دو نفر رو دیدم که چند روز بعد فوت شدن

و حتی خود فرد خواب دیده مرگشو 

مثل مادربزرگم ( مامان بابام) که شب قبل مرگش در عالم خواب دیده بود روسری سفید سرشه

فرداش ما کل بازار محل خونشو گشتیم ولی اون روسری که اون میخواست پیدا نکردیم

شب که حالش بد شد و رسوندیم بیمارستان و اونجا فوت کرد 

اصلا نفهمیدیم چی شد و روسری از کجا اومد

ظاهرا تو بیمارستان روسری سفید سرش کرده بودن 

روسری در عین ساده و بی طرح بودن خیلی قشنگ بود

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

من حس میکنم یجورایی میفهمن بابایی من یکسال قبل فوتش انگار میدونست بعدش هم بیماز شد و فوت کرد کسی ک س ...

اره منم این شخصی که میگم بهم نزدیک بود حتی تو دفتر خاطراتشم شعرای اینطوری نوشته بود..یه ربع قبل مرگشم داشت میرفت بیرون گفت آخ که چقد از جوونا تصادف کردن مردن و خودش یه ربع بعدش تصادف کرد فوت شد🥺