2777
2789

باز اومده سراغم 

از بعد کنکور دچارش شدم سه جلسه تراپیست رفتم بهتر شدم 

الان تقریبا یه هفته‌ست استرس دارم امروز دیگه خیلی شدید شد یه لحظه احساس کردم میخوام از حال برم تپش قلب شدید داشتم

روان‌پزشک که دارو میده 

پول تراپیست هم ندارم 

پس من چه غلطی کنم🤕 دوست ندارم از 19 سالگی قرص اعصاب بخورم

میدونید مشکل من چیه . مشکل من اینه از اضطراب میترسم از ترسیدن میترسم و این چرخه هی ادامه پیدا می‌کنه، وقتی سرگمم اوکیم

خودتو از فضای چالش مثل کنکور یخورده بکش بیرون به خودت زمان بده هر چی باشه سلامتیت خیلی مهمتره تا کنک ...

اصن من الان مشکلم کنکور نیس

من مشکلم خود اضطرابمه

از استرس و اضطراب میترسم

از ترسیدن میترسم

نمیدونم متوجهی چی میگم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه دلیلی هست که اضطراب داریمگه میشه الکی اضطراب داشته باشی

خب دارم میگم دلیلش خود اضطرابمه

من میترسم اضطراب بهم دست بده ،هر وقت بهش فک میکنم نکنه الان استرس بگیرم دقیقا همون لحظه میاد سراغم

انگار کنترل مغزم از دستم خارج شده

خب دارم میگم دلیلش خود اضطرابمهمن میترسم اضطراب بهم دست بده ،هر وقت بهش فک میکنم نکنه الان استرس بگی ...

عزیزم سعی کن خوابتو تنظیم کنی،خودتو اجبار کن نهایتا ساعت ۱۰ ونیم بخوابی و صبح هم نهایتا ۸ بیدار شی

شاید اگه هورمونات تنظیم شه از جمله نوراپی نفرین که تو اضطراب خیلی تاثیر میزاره