2777
2789
عنوان

قرص کامپاند

31 بازدید | 8 پست

دوستان این قرص ال دی ۲۱ تایی رو دکتر برای کیست هموراژیکم‌ نوشته گفته از روز دوم‌ پزیودی بخور اخه من خوردم پریودم قطع شد!!! چیکار کنم؟ کسی‌ نحوه مصرفش واسه کیستو میدونه؟؟ درضمن متاهلم

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

21 قرص را کامل میخوری هفت روز استراحت .اگه روز سوم از این هفت روز پریود شدی که روز هفتم شروع کن بسته ی بعدی را اگه مثلا روز ششم  استراحت پریود شدی دو روز دیگه صبر کن .یعنی بزار سه روز خونریزی را بدون قرص داشته باشی .بعد از سه روز بسته را شروع کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم قرص های هورمونی اعصاب مو صعیف کرده بودن رفتم طب سنتی یه داروی گیاهی داد گفت موقع پریودی شیاف کن دوشب انجام دادم و سومین روز کیستم دفع شد بعد پریودی رفتم سونو گفت مشکلی نداری

من داشتم قرص های هورمونی اعصاب مو صعیف کرده بودن رفتم طب سنتی یه داروی گیاهی داد گفت موقع پریودی شیا ...

منم‌ روانی شدم

21 قرص را کامل میخوری هفت روز استراحت .اگه روز سوم از این هفت روز پریود شدی که روز هفتم شروع کن بسته ...

واسه من ۳ ماه تجویز کرده فقط یادم‌نیس ماه سوم رو چجوری میرم سونوگرافی موقع پریودی میرم یا بعدش

واسه من ۳ ماه تجویز کرده فقط یادم‌نیس ماه سوم رو چجوری میرم سونوگرافی موقع پریودی میرم یا بعدش

برا منم سه دوره .به من گفتند پاک که شدی ..

اما خیلی حالم بده .دکترم گفت  اگه مارک یاز یا یاسمین گیرت بیاد عوارض نداره و خیلی خوبه ولی هر داروخونه ایی سر زدم چون  خارجیه نیست .