2777
2789

خواستم نظرمو بدم قفل بود، مستقل بودن فقط جنبه مادی نداره، نمیگم خانم خونه دار کارشون کم ارزشه، اصلااااا و ابدا، اما ارزش و حرف یه خانم مستقل یچیز دیگس!!! خانمی که مستقله معمولا اعتماد به نفس بالا داره و بخاطر خیلی مسائل به شوهرش وابسته نیست 

شما اگه از مستقل بودن راضی نیستی احتمالا خیلی افراطی عمل کردی 

مامان یه آقا پسر گوگولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین

دقیقا

و این مسئله هم بستگی به هر فرد داره

ولی داشتن استقلال به طور پیش فرض لازنه ی زندگی هر انسانیه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببین مردی نخواد بهت ارزش بده هاا  شاغل باشی یا خونه دار  ارزش نمیده  لهتم میکنه 

بخواد ارزشم بده ازتوی کوچه پیدات کنه بیاره توخونش ارزش میده

تماااام

حساب اونی هم که میگه من کلا مرد برام مهم نیست و تنهایی خوشم هم جداست  استقلالش نووووش جوووونششش

من هم زود ازدواج کردم هم خانه دارم از هر دوتاش ناراضیم خداروشکر زود متوجه اشتباهم شدم و دارم درس میخونم 

اینم بگم شوهرم و پدرم از لحاظ مالی ساپورت میکردن اما بازم پشیمونم 

کاش یه روزی این بحث بین خانوما تموم میشد 

والا هرکسی زندگی خودشو داره

یکی راضیه از شاغلی یکی راضیه از خانه داری

چرا واقعا قفلید رو همدیگه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اصلا ایشون شغلش سخت و با درآمد کم بود، فروشندگی یه شغل موقتیه، معلومه که باید ناراضی باشه

ولی اگه مغازه مال خودش بود و درآمدش خوب بود، یا کار رسمی با حقوق ثابت داشت، یا ساعت کاریش کمتر بود هم همین حرفو میزد؟

و اینکه میگن مرد وظیفه اش خرج بده، بله ماهم میدونم مرد وظیفه اش، ولی اولا باید مرده پولدار باشه دوما خسیس نباشه تا به زنش پول بده، تازه اونم چه مبلغی؟مردی که بخواد به زنش ماهی مثلا ۱۵ تومن بده باید حداقل حقوقش ۷۰ باشه ، که اکثریت ندارن همچین حقوقی 

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دقیقا داره دارم اطرافم می بینم

پس چرا تو زندگی ما و اطرافیانم اینطوری نیست اصلا؟

مردی که انسان باشه و عاشق همسرش اونو تاج سرش میکنه

خیای مسائل مهم‌ترین این وسط هست

شاغل بودن با نبودن صرفا یک انتخابه

من دوازده سال شاغل بودم و درآمدم عالی بود

رفتار همسرم در هر دو صورت یکی هست

این به طرز فکر درست همسرتون برمیگرده

خب پس مهم اینه که چه کسیو انتخاب کنیم

وگرنه این مسائل کاملا شخصیِ

مثلا یه دوره ای دوست دارم کار کنم

یه دوره ای واقعا نمیخوام و دوست دارم استراحت کنم

این نباید تاثیری رو رابطم با همسرم داشته باشه

این مسئله مربوط به شخص خودمه فقط