2777
2789
عنوان

دوستان نظر میخوام در مورد بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره بچه اولتون اگه زود باردار بشید. قطعا بهش کمتر میرسید. در ضمن بدن خودتون هم باید بازسازی بش ...

چون مشکل باروری داریم میترسم والا ک صد در صد حرف شما درسته و خودمم ب همین فکر میکنم همش 

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
زايمانت چي بوده؟ طبيعي؟

سزارین بودم خیلی راضی بودم.در ضمن از زمان بارداریم تا الان مکمل و ویتامین دارم مصرف میکنم هنوز

سزارین بودم خیلی راضی بودم.در ضمن از زمان بارداریم تا الان مکمل و ویتامین دارم مصرف میکنم هنوز

عزيزم شما نميدوني كمترين فاصله بين دو حاملگي زايمان سزارين بايد لااقل٣ سال باشه

وگرنه به محل بخيه هاي داخلي فشار مياد و خيلي كار خطرناكيه

چون مشکل باروری داریم میترسم والا ک صد در صد حرف شما درسته و خودمم ب همین فکر میکنم همش 

حالا مشکلم داشته باشید و فوقش سه سال دیگه اگر بچه خواستید بازم ای وی اف میکنید. ولی خیلی ها بعد بارداری اول میگن رحم اماده هست و اگه جلوگیری نکنید احتمال داره باردار بشید. 

میگید مشکل مالی هم دارید . بارداری خودش کلی خرج داره و دوتا بچه که به مراتب بیشتره خرجش. چون بدنتون هم اماده نیست ممکنه بارداری پرخطر با کلی خرج و ... هم داشته باشید. پس به نظرم بیخیال بشید

دوست خوبم اتفاقا با تموم سختی هایی که داره نمیدونی که چقدر لذت داره دوتا بچه پشت سر هم .. ولی شما اول مشکل مالی رو حل کن بعد به فکر بچه دوم باش . به هر حال روزگار سختیه و نباید فقط تابع دل خودمون باشیم 

عزيزم شما نميدوني كمترين فاصله بين دو حاملگي زايمان سزارين بايد لااقل٣ سال باشه وگرنه به محل بخيه ه ...

خوب اگ 1 سال طول بکشه تا باردار شم میشه 2 سار فاصله 

ب این فک کردم.ولی مشخصم نیس شایدم زودتر شدم شایدم نشدم

حرفت درسته عزیزم

دوست خوبم اتفاقا با تموم سختی هایی که داره نمیدونی که چقدر لذت داره دوتا بچه پشت سر هم .. ولی شما او ...

مسله مالیمون حداقل 2 سال زمان میبره تا تموم شه.ولی باید همین کارو کنم

تازه مخارج حاملگي، هي سونو دكتر غربالگري هزينه بيمارستان و زايمان ميگي ك اوضاع مالي تون هم روب ...

پشیمون شدم کلا دوستم.

همون میزارم 3 تا 4 سال دیگه اقدام کنم اگر خدا خواست ک دوباره بهم هدیه میده