2777
2789
عنوان

دوستان نظر میخوام در مورد بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 44 پست

منم بچم ۳ سالش بود اقدام رفتم ودوسال کشید تا دومی رو باردار شدم

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود نیست؟مگه شیر خودت رو نمی خوره

چرا میخوره همش فک میکنم اگ نشم چی؟بعد حالا احتمالا 1 سال طول بکشه معلومم نیس باز بشه یا نه

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
واقعا دو دلم نمیدونم هم میترسم دیگه نشم هم میترسم خیلی اذیت شم دوتا بچه باهم

اذیت داره زیاااد.بعضی وقتا داری نی نی رو میخوابونی کوچیکتره داره گریه میکنه که بغلش کنی.آخ که چقدر دلت کباب میشه واسش

😶
عزیزم میخای باز بری ای وی اف؟ یا فقط دیگه جلوگیری نکنی؟

اینکه جلوگیری نکنم.دوست ندارم دیگه برم درمان.اگ خدا خواست دوباره خودش بده بهم

واقعا دو دلم نمیدونم هم میترسم دیگه نشم هم میترسم خیلی اذیت شم دوتا بچه باهم

اولی رو خدا بهت داد. دومی هم میده ان شالله   برای من هم دعا کن منم این ماه آی یو آی کردم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اولی رو خدا بهت داد. دومی هم میده ان شالله   برای من هم دعا کن منم این ماه آی یو آی ...

آخی عزیزم درکت میکنم ایشالا ب حق همین روزای عزیز خدا سالم و صالحشو ب همه منتظرا و شما بده

آخی عزیزم درکت میکنم ایشالا ب حق همین روزای عزیز خدا سالم و صالحشو ب همه منتظرا و شما بده

قربونت عزیزم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

من حاملگی خارج رحمی داشتم که یه لوله ام رو از دست دادم بعد دو ماه حامله شدم و الان یه پسر شیطون دو و  نیم ساله دارم منم موندم که برای دومی اقدام کنم یا هنوز زوده نظر بدین دوستان لطفا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اینکه جلوگیری نکنم.دوست ندارم دیگه برم درمان.اگ خدا خواست دوباره خودش بده بهم

عزیزم به نظرم جلوگیری نکن.دوتاشو باهم بزرگ میکنی دیگه.راحت میشی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من حاملگی خارج رحمی داشتم که یه لوله ام رو از دست دادم بعد دو ماه حامله شدم و الان یه پسر شیطون دو و ...

فاصلشون خوبه اقدام کن

گناه داره بچه اولتون اگه زود باردار بشید. قطعا بهش کمتر میرسید. در ضمن بدن خودتون هم باید بازسازی بشه تا بچه دومتون هم سالم باشه.

به نظرم کاملا اشتباه میکنید قبل از سه سالگی اولی بذارید باردار بشید.