2777
2789
خب چرا ازدواج کردی اصلا ؟ تو ۱۷ خانواده چجوری اجازه دادن!

نمیدونم چطور اجازه دادن بااینک ازدواجم سنتی بود همه بهم میگن میخواستی قبول نکنی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
یکی که از اول شانس نیاره تا آخرم تو بدبختی و بدشانسی میمونه

نه خواهرامم تو‌همین خونه که من دنیا اومدم دنیا اومدن

شوهراشون خدا میدونه چقد خوبن  و دوسشون دارن  

همشون میگن شانس تو از همه مون بدتر شد

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی جدا شی اگه انقد ناراضی هستی؟

ده ساله جدا شدم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

میگه اونی که خوابیده رو میشه بیدار کرد 

اونی که خودشو زده به خواب رو نه ! 

اسی تو نمیتونی به کسایی که خودشون نمیخوان بفهمن چیزی بفهمونی ول کن 

بزار همینجور بچه بیارن وقتی فهمشو ندارن بچه چه نیازهایی داره و باید برآورده بشه وقتی فهمشو ندارن بچه مثل یک مهمونه باید براش تشریفات و آمادگی داشت .

میگه اونی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اونی که خودشو زده به خواب رو نه ! اسی تو نمیتونی به کسایی که ...

بیخیال بابا اکثرشون خداروشکر موافق بودن یکم خیالم راحت شد  

ممنونم از حرفات عزیزم تو آدم خیلی باشعوری و درکی هستی ❤️

یکی از همکلاسیای دانشگاه 

ماشینش رنو تالیسمانه که کم کم ۳و ۶۰۰فیمتشه 

نامزد داره ( دو ست پسر) 

قراره بعد فارع التحصیلی برای ارشد بره اتریش 

بچه پولداره 

تک بچست 

کلی سفر خارجه و کاشت ناخن و مژه و ژل و فیلر و عیشیال و روتین پوستی و ادکلن گرون و لباسای مارک و متنوع و......

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

همین کاربرای تی نی سایت یکی دیدم 

کنکوری بود شهریه مدرسه ۱۰۰

می‌گفت تولدم واسه خودم ست دیور خریدم حتما پیشنهاد می‌کنم شمام استفاده کنید 😂😂😂

مبگغت با دوستم رفتم بیرون پیشنهاد بدم بریم طلا بخریم ؟؟ چطوری بگم بیکلاس نباشه 

به کاربر دیگه هم بود می‌گفت با مامانم تمربن می‌کردم با کفش پاشنه بلند راه برم. اصلأ این قفل بود واسه من مخم سوت کشید.حالا من دهه هشتادی مامانم تو خیابون سر حجاب زد منو

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you