2777
2789
عنوان

واسطه در ازدواج

73 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست که خودش یا اطرافیانش از طریق سایت هایی مثل ادم و حوا یا همدم یا همرسان و... ازدواج کرده باشه؟ میشه درموردش بگید از مزایا یا معایبش روند خواستگاری و...  

اگر با این چیزا مخالفید و میخواید نظرتون رو هم بگید براش دلیل داشته باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردن ولو از طریق سایت بهتر از زنا کردنهنیست؟!

خیلی خیلی بهتره اما حرفو حدیثم داره من یدونه خاستگارم ندارم اما تا الانم نرفتم تو این سایته مامانم بفهمه میگ اره تو دلت شوهر میخاد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خیلی خیلی بهتره اما حرفو حدیثم داره من یدونه خاستگارم ندارم اما تا الانم نرفتم تو این سایته مامانم ب ...

خب اینکه به ازدواج کردن تمایل داشته باشی چه اشکالی داره؟ 

حدیث داریم از پیامبر که فرموردن ازدواج سنت منه و هرکسی حتی به سنت من تمایل نداشته باشه از من نیست 

این دوره زمونه همسایه اسم همسایه رو نمیدونه این سایت راه خوبیه برا ازدواج

عزیزم تو خودت مجردی ضمنا خود اون مرد تو سایت ثبت نام کرده یعنی خودشم تمایل به ازدواج داره

خیلی حق به جانب صحبت میکنن مردا 

چرا فک میکنی منطقی رفتار میکنن 

من دارم از دیدگاه ۹۰ درصد مردا میگم 

بعدشم یعنی چی تو خودتم مجردی ؟

خیلی حق به جانب صحبت میکنن مردا چرا فک میکنی منطقی رفتار میکنن من دارم از دیدگاه ۹۰ درصد مردا میگم ب ...

منظورم اینه شما خودت مجردی یعنی تو شرایط دعوا با همسرت قرار نگرفتی اون مرد هم دنبال زن بوده رفته تو سایت زنه هم میخواسته ازدواج کنه رفته تو سایت پس این حرف مرد غیر منطقیه و حرف بی منطق رو میشه نقض کرد

تورو خدا تاپبک اخرو مو بببندمن دیگه خسته شدم از مجردی همه اطرافیانم باشوهراشونن میرن میان ولی من هیچ ...

تو این سایت ها میشه کسایی که به معیار هاتون نزدیکن رو بررسی کنید و بعد از طی کردن دوره شناخت و به تفاهم رسیدن ازدواج کنید 

منظورم اینه شما خودت مجردی یعنی تو شرایط دعوا با همسرت قرار نگرفتی اون مرد هم دنبال زن بوده رفته تو ...

مردا اینقدر قلدرن که همونایی که خوشون انتخاب میکنن و خودشون عاشق میشن و میرن خواستگاریشونک چند سال بعد بهش میگن من چه غلطی کردم تورو گرفتم من چه اشتباهی کردم اومدم خواستگاریت 

بعدشم تو  دعوا که حلوا خیرات نمیکنن که....

داری میگی دعواااااااا

تو دعوا منطق ادم کمتر میشه و احتمال این سرکوفت هستو نمی ارزه واقعا چون این سایتا هنوز همه گیر نشده

تو این سایت ها میشه کسایی که به معیار هاتون نزدیکن رو بررسی کنید و بعد از طی کردن دوره شناخت و به تف ...

میدونمممم چطوریه ولی میگم اگ بعدا میتونی اون گوشه کنابه ها رو که گاهی میشنوی ن همیشه تحمل کنی برو ولی من واسه خودم نمی پسندم از قدیمم گفتم چیزی رو که واسه خودت نمیپسندی واسه کسی دیگه نخواه  

البته که شما هم عاقل هم آگاه هم دانا تر از من صلاح خودتونو بهتر میدونید

میدونمممم چطوریه ولی میگم اگ بعدا میتونی اون گوشه کنابه ها رو که گاهی میشنوی ن همیشه تحمل کنی برو ول ...

خب گلم شما که 26 سالته الان اقدام کنی ان‌شاءالله مراحل رو طی کنی میتونی تا نهایت یک یا دوسال دیگه ازدواج کنی مورد هم هست فقط باید ترسو بذاری کنار 

اختلاف نظر بین همه هست این موضوع شما هم راه حل داره حالا اینکه این اختلافاتو تا کوچیکن حل کنی به دعواااااا نمیکشه