سلام کسی هست که خودش یا اطرافیانش از طریق سایت هایی مثل ادم و حوا یا همدم یا همرسان و... ازدواج کرده باشه؟ میشه درموردش بگید از مزایا یا معایبش روند خواستگاری و...
اگر با این چیزا مخالفید و میخواید نظرتون رو هم بگید براش دلیل داشته باشید
خیلی حق به جانب صحبت میکنن مردا چرا فک میکنی منطقی رفتار میکنن من دارم از دیدگاه ۹۰ درصد مردا میگم ب ...
منظورم اینه شما خودت مجردی یعنی تو شرایط دعوا با همسرت قرار نگرفتی اون مرد هم دنبال زن بوده رفته تو سایت زنه هم میخواسته ازدواج کنه رفته تو سایت پس این حرف مرد غیر منطقیه و حرف بی منطق رو میشه نقض کرد
منظورم اینه شما خودت مجردی یعنی تو شرایط دعوا با همسرت قرار نگرفتی اون مرد هم دنبال زن بوده رفته تو ...
مردا اینقدر قلدرن که همونایی که خوشون انتخاب میکنن و خودشون عاشق میشن و میرن خواستگاریشونک چند سال بعد بهش میگن من چه غلطی کردم تورو گرفتم من چه اشتباهی کردم اومدم خواستگاریت
بعدشم تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن که....
داری میگی دعواااااااا
تو دعوا منطق ادم کمتر میشه و احتمال این سرکوفت هستو نمی ارزه واقعا چون این سایتا هنوز همه گیر نشده
تو این سایت ها میشه کسایی که به معیار هاتون نزدیکن رو بررسی کنید و بعد از طی کردن دوره شناخت و به تف ...
میدونمممم چطوریه ولی میگم اگ بعدا میتونی اون گوشه کنابه ها رو که گاهی میشنوی ن همیشه تحمل کنی برو ولی من واسه خودم نمی پسندم از قدیمم گفتم چیزی رو که واسه خودت نمیپسندی واسه کسی دیگه نخواه
البته که شما هم عاقل هم آگاه هم دانا تر از من صلاح خودتونو بهتر میدونید